Blogg listad på Bloggtoppen.se

Månsson, SSK-back och ny funktion på bloggen

Två spelare som finns på marknaden och som borde vara intressanta för allsvenska klubbar är Mattias Månsson och målvakten Magnus Åkerlund. När jag snackade med Åkerlund för ett par veckor sedan så sa han att Sverige vore intressant men att han trivdes väldigt bra i Danmark.
 
I mitt tycke håller duon bra allsvensk klass och hade absolut fyllt sina respektive roller här. Det finns ju några klubbar som ska fylla på med ganska många spelare och då borde dessa vara bra alternativ. Nu ser det däremot ut som att båda två stannar kvar i Aalborg enligt danska Nordjyske.dk.
 
----
 
Södertälje har värvat en back. Det är en 23-årig norrman i form av Alexander Rindal. En högerfattad back som spelat en hel del landskamper. Han lämnar nu moderklubben Lillehammer för sitt första äventyr.
 
- Alexander är en skicklig back som hanterar både det offensiva och defensiva spelet bra. Han har en bra förmåga att följa med upp i anfallen och även sätta igång spelet med bra passningar. Han har en bra storlek och är rightskytt vilket inte är till någon nackdel. För sin storlek har han bra skridskoåkning och han kommer vara en tillgång för oss i powerplay. Aleksander har internationell erfarenhet från det norska landslaget och var ytterst nära att komma med i VM-truppen. Han känns som en spelare som med sin mångsidighet kommer bidra till vårt spel på ett framgångsrikt sätt, säger SSK:s Per Nygårds på klubbens hemsida.
 
----
 
Under en tid så har det jobbats bakom bloggens ansikte för att få bukt med de värsta anonyma kommentarerna. Det är inte kul när det blir personliga påhopp och när spelare och förening sågas i nästan varenda tråd. Ofta när jag snackar med allt från spelare, ledare till Röglefans så är det ofta man snackar om hur tråkig nivå det är bland denna bloggens kommentarer. Det förstör ryktet, helt klart. Därför kommer vi nu att göra en förändring. Den hindrar ingen från att skriva, men precis som det har fungerat nu så gäller sunt förnuft. Jag kommer alltid att tillåta kritik när den är motiverad eller där den inte går över gränsen. Om allt går som det ska så kommer ni att märka en ny funktion på bloggen imorgon. Jag är ganska säker på att den kommer att uppskattas.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.