Blogg listad på Bloggtoppen.se

Franssons partner presenterad - Backar på ingång

Västerås sportchef har tydligt gått ut med att Jonas Fransson är förstekeepern när man går in i säsongen. Nu är det klart vem han får som utmanare. Det blir Färjestads Luca Boltshauser som lånas in och det gäller för hela säsongen.
 
En väldigt intressant lösning. Färjestads och Schweiz J20-målvakt kommer säkert att få sina chanser i Västerås och då tror jag att det kan bli en väldigt jämn kamp om spaden i Västerås.
 
Redan nu vågar jag utse satsande Västerås till en klar kvalseriekandidat. Man har värvat starkt och har fortfarande två backplatser och en center att tillsätta. Fortsätter Niklas Johansson att landa spelare av den kaliber han hittills levererat så ser detta riktigt intressant ut. Enligt färska tips så har Thomas Mitell  skrivit på för två säsonger. Dessutom sägs det att man förlängt med Helmersson, även där för två kommande säsongerna. Därmed är det centern som saknas.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.