Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bouchard, Nilsson och Sullivan

Oskarshamn fortsätter att leverera högintressanta värvningar. Idag presenterade man kanadensaren Francois Bouchard. En 25-årig forward som var riktigt lovande som ung men som inte nått hela vägen till NHL. Närmast kommer han från spel i den österrikiska ligan med Medvescak Zagreb.
 
- Bouchard är en skicklig ytterforward som har producerat bra i både juniorligan och i AHL.En kille som har varit nära NHL i många år nu men inte tagit sista klivet. En spelare som är i en bra ålder och som fortfarande vill och kan utvecklas. Han har haft 2 jobbiga säsonger där han bröt foten för två säsonger sen och sedan kom lockouten förra året, säger Roger Jönsson på klubbens hemsida och meddelar att John Vigilante inte ingår i framtidsplanerna.
 
Ni förstår själv vilken potential det finns i en sådan här spelare. Oskarshamn har tidigare landat högklassiga förvärv i t.ex. Josh Soares och Alex Leavit. Nu ska det stämma på isen också men just nu tillhör Oskarshamn en av förhandsfavoriterna. Åtminstone topp-5.
 
----
 
En annan AHL-meriterad spelare är klar för Modo. Det handlar om den 29-årige amerikanen Sean Sullivan. En back som beskrivs som offensivt skicklig.
 
----
 
Timrå har äntligen fått klart med sin tränare. Man hämtar in Rolf Nilsson som närmast tränat Tingsryd.
 
- Det känns kul och inspirerande att få träna en så anrik klubb som Timrå IK. Det är samtidigt intressant att vara med i den omstart som klubben gör i Hockeyallsvenskan med många unga lovande spelare blandat med några rutinerade rävar, säger Rolf Nilsson på Timrås hemsida.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.