På Spin Palace Casino finner du alla spel du kan tänka dig: Slots, Blackjack och Videpoker. Besöker du se.spinpalace.com som ny spelare har du möjligheten till en bra bonus.
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Panelin-Borgs sekunder på isen - "Jag skulle inte tillåta något skit"

Rögles backbjässe Victor Panelin-Borg har ett stort Rögle och hockeyhjärta. Han har suttit fastmurad på bänken väldigt länge. Han har fått träna, värma upp, kört ett fåtal matcher med J20 men i matcherna har han inte fått spela på väldigt länge.

Därför höjde jag på ögonbrynen när jag såg #17 på isen i matchslutet idag. Det tog inte lång tid innan man förstod poängen. Karlskoga är glada för att spela fult och provocera. I slutet när Rögle gjort 5-3 så skulle man bara spela av matchen. Då slänger Tangnes & co in Panelin-Borg och Curry tillsammans. Givetvis för att stå upp om det behövdes.

- Fick inget egentligt direktiv mer än att jag och Sean skulle in. Förstod att vi inte skulle tillåta något skit utan bara låta matchen ta slut. Det var kul att få göra ett byte i alla fall, säger Victor Panelin-Borg till gronvitasumo.se efter matchen.

"Pane" känner stor glädje för laget han lever med. Han har inte spelat matcherna på slutet men hela säsongen varit en av laget och stått upp för de grönvita i vått och torrt. Efter varje match har han haft ett brett leende. Det förtjänar stor respekt.

- Jag har ju trots allt varit med och bidragit innan. Nu är det andra som får göra det. Så jag får stå nervös i båset istället.

Att säsongen inte gått som på räls är ingen hemlighet.

- Det har varit upp och ner hela tiden med resultaten. Vi visste hela tiden att tar vi oss bara till kvalserien så kan allt hända. Vi har "valt" den krokiga vägen, men den kan också leda fram till målet. Om den gör det vet vi senast på fredag kväll.

Hur ser du på det ni håller på att göra? Det är nära nu...

- Absolut, utgångsläget är perfekt. Det är bara till att fortsätta vinna så avslutas denna säsongen riktigt häftigt, avslutar "Pane".

 


SM-GULD till Rögle J18

Vilken lördag! Först det stora steget mot Elitserien och bara en kort stund senare firar Rögles J18 SM-guld efter en sen vändning mot Skellefteå i finalen.

En handfull spelare som spelade J20s semifinal några timmar tidigare var redo för ny match och formstarke Amil Krupic var en av dem.
Rögle tog visserligen ledningen i första  genom Tobias Törnkvist (hjälten från semifinalen) men sedan var det Skellefteå som hade kommandot. Rögle gav sig aldrig och kvitterade två gånger om.
När sedan Skellefteå var på väg mot segern, hade 3-2 med mindre än två minuter kvar av matchen så kvitterade Amil Krupic i spel fem mot tre och i rena glädjeruset satte Andreas Wingren segerpucken 4-3 med bara 43 sekunder kvar att spela.

Rögles J18 har verkligen gjort sig förtjänta av denna enorma framgång. Svenska mästare 2012! Återväxten hos de grönvita kan ingen klaga på.


Resan som inte ska gå i en normal värld


En sinnesjuk resa.

Vi drar denna sjuka säsong snabbt. Rögle lyckas på förhand inte ersätta Bartley, Persson, Bödker och nyförvärven framåt blev lovordade. Sämre bakåt men bättre framåt. Ingen Kenny kvar. Det var mycket negativt.
Säsongen börjar med det värsta skadeeländet, ett tiotal spelare saknades, en del missade flera månader. Man värvade in Emil Sandin som var en stor flopp.

Som om inte det var nog tvingade Parkinson Rögles tränare Björn Hellqvist att ge upp rollen som tränare. Då fick Roger Hansson chansen och kräftgången fortsatte. Inga spelare förutom Lindgren och Himelfarb nådde högre höjder än förväntat och Fransson var mänsklig. Det var kaos, fans krävde avgångar, spelare "sov dåligt" och Elvenes vägrade att göra någon förändring.

Då, just då, klev Peter Hedlund in och visade med hela armen. Tangnes ska in som ny tränare, Elvenes fick lämna och kort därefter lämnade Häggström och Starkov. Det blev stormigt värre och många vädrade sitt missnöje mot Hedlund.
När dessutom Rögle valde att inte förstärka när man släppt iväg två spelare och fönstret stängt så var det stor besvikelse. "Var det allt vi fick för de höga biljettpriserna?`", ett budgetlag sa en del och minns Rooths kloka ord, "Rögle gör rätt, bättre att satsa på nästa säsong istället". Eller varför inte "inavel" som man hört från många bittra supporters? Jag hade kunnat fortsätta hela kvällen.

Vi spolar fram några månader och sitter här just nu. Ett lag som med hjälp av en urladdning mot Oskarshamn, 7-0, tog sista kvalserieplatsen. Ett Rögle som då matchats enormt hårt med sex matcher på nio dagar. Nu hade "playofflaget" lekt klart.

Sedan startade kvalserien, Rögle lyckades slå Djurgården på Hovet för att "Djurgården saknade tempo samtidigt som Rögle hade tempot i benen". Därefter har Rögle ångat på.

Det laget som blev så hårt kritiserat är så nära Elitserien. Det "räcker" med en tre poängare för Rögle eller att Leksand förlorar en match. Leksand har Timrå borta och Rögle avslutar mot två helt avsågade lag, Örebro och Djurgården.

Från sågade längs med fotknölarna till odödliga hjältar på några månader. Det är verkligen en sinnesjuk resa Rögle BK genomför. Vem lägger ens en tanke på hur eländig säsongen egentligen varit? Det är lätt att vräka ur sig det ena eller det andra men man glömmer snabbt.

Jag är så grymt stolt över Rögle BK och har alltid varit, oavsett med eller motgång.


Rögle mot Elitserien

Vilket j-vla drama! Rögle slog Karlskoga med 5-3. Samtidigt vann Leksand mot Djurgården och det betyder två saker. Djurgården är helt klara för Allsvenskan och Rögle är ytterst nära en Elitserieplats. Det bästa som kunde hända. Nu möter Rögle ett Djurgården som inte har ett skit att spela för i sista omgången.

Matchen, Rögle inleder matchen med att sätta full gas och inte ge Karlskoga en chans. Himelfarb som man snackat mycket om inför returmötet mot Wessner var glödhet. Två mål och bud på så mycket mer.
Vid en tekning i mitten på första perioden ställs Himelfarb mot Wessner och munnarna går. Resultatet, Rögle går upp och Himelfarb prickskjuter in 3-1 i boxplay. Efter tjugo minuter stod det alltså  3-1 på tavlan och inget talade för att gästerna skulle kunna fånga Rögle i fällan.

Rögle klarar också att hålla sig kyliga, Wessner försöker retas en hel del framför Fransson men Rögle tillät sig inte att gå i fällan. När sedan Sandgren som kanske är lagets största retsticka sänker Brithén brakar det loss. Simon Olsson ser rött och släpper handskarna för att ge sig på Sandgren. Domarna bryter men bakifrån dyker Wiklund upp och drar Olsson i håret för att få ut honom. Där gick Rögle i Karlskogas fälla och man tappade fokus på rätt saker. Då går Karlskoga upp och reducerar innan andra är slut. Visst borde Olsson fått matchstraff, han släppte hanskarna och vevade.

Ovisst inför tredje, Rögle startade bra och gick för att öka ledningen men istället är det gästerna som kvitterar efter att deras bästa spelare för kvällen (tillsammans med Bellissimo) Linus Persson serverar Arell ett läge han klipper till direkt på och 3-3 på tavlan.
Då får Karlskoga matchen en stund, man går för seger. Rögle ser nervösa ut. Då kliver matchvinnaren fram, Nils Bergström. Han ångar på framåt och Kasper Jensen sätter sig på häcken och det blir friläge som "Nisse" sätter. I slutet sedan punkterar han även matchen i tom kasse.

-----

Bäst i Rögle? Himelfarbs första period var riktigt bra. Nils Bergström belönas med två mål efter gediget arbete. Brithén höjer sig flera snäpp. Speciellt Himelfarb och Brithén har väl inte visat sitt rätta jag de senaste matcherna. Så när man gör det ikväll är jag den första att ställa mig i ledet som vill hylla.

-----

Rögle behöver tre poäng till för att definitivt säkra en ES-plats. Vinner man mot Örebro på tisdag är sista matchen mot Djurgården en lång seger fest som inte betyder något för varken Rögle eller Djurgården.
Leksand är det enda laget som kan hota och förlorar man mot Timrå borta  i nästa match är Rögle också klara oavsett hur Rögle spelar. Det som talar för Rögle där är att Timrå inte säkrat Elitserieplatsen ännu.

-----

En intressant sak, Panelin-Borg har inte fått ett enda byte på ett tiotal matcher men när Rögle har 5-3 släpper Tangnes in "Pane". Enbart för att försvara laget om Karlskogas ilskna tjurskallar skulle flippa ur. Nu blev det inte så.

-----

Vilken sjuk resa Rögle gjort denna säsong. Detta ska bara inte gå. Nu vågar jag säga det, Rögle kommer klara det. Champangen på kylning.

-----

Vilken tur för "Challe" att han fick sin cermoni innan han klev in. Då var han ett helgon som jobbade på Viasat och skulle ta över till hösten. Nu är han inget helgon.

-----

Till sist, hur många rev sina årskort i vintras? Hur många sa att Rögle gav upp när man skickade spelare och inte tog in ersättare, bättre att satsa på nästa säsong sades det. Vem har hånat och häcklat Hedlund för hans tre års plan? Denna resa som Rögle BK gjort och håller på att göra är det märkligaste jag varit med om.


-----

Jag har rättat alla tips i tävlingen om en biljett till Rögle - Djurgården. Har rättat två gånger och dessa tre ska vara närmast av alla 382 tips.

Rätt svar: 4483
Hanna 4487
Kristoffer 4497
Robin 4472

J20 - Rögle föll i semifinalen

Det blir inget J20-guld för de grönvita. Jag har suttit och sett semifinalen på nätet och HV71 vann rättvist med 4-0. Sista två målen i tom kasse.

Daniel Zaar, Wemmenborn och Törnqvist var de som var bästa Rögleenhet men trots bra chanser kunde man inte överlista Gunnarsson i HV-målet. Matchens lirare Amil Krupic höjde sig också. Rätt intressant, Krupic, Zaar och Törnkvist tillhör alla J18 och nu ska de bara ladda om innan de ska spela final med J18 lite senare.

HV71 var snäppet vassare och Malmöpågen Sebastian Dyk låg bakom båda målen (med Lindskoug i kassen).

Nu står hoppet till J18 som spelar final ikväll, 18,30. När den pucken släpps hoppas vi att A-laget tagit ett stort steg mot Elitserien.


Kritiserade Curry bäst i kvalserien

Hockeyn är enkel, gör mål och släpp inte in något. I hela kvalseriens plus/minus-liga ligger ett backpar i Rögle etta och tvåa, Jesper Jensen och Sean Curry.

Att Jensen ligger där uppe är ingen överraskning men att Curry gör det är däremot en sådan. Man har tydligt kunnat se att något hänt med Rögles jätte i kvalserien. Han ser inspirerad och taggad ut varje kväll. En inställning han visade någon enstaka gång under hösten. Det känns som att tändvätskan att kvalserien är ett enormt bra skyltfönster för framtida jobb har gett Curry den där extra glöden han behöver.

På sju matcher har Sean och Jesper varit inne på åtta framåt och bara tre bakåt.

- Vi kompletterar varandra bra. Jag är inte lika snabb och rörlig på skridskorna så det får Jesper fixa, han har ett bra spelsinne, säger Sean Curry till hd.se.

I eftermiddag lär Curry ha en av huvudrollerna i thrillern. Grisiga Karlskoga kommer göra allt för att få Rögle ur balans. Senast klarade man det, dubbelt upp. Har Rögle lärt sig läxan?

Bonsaksen spelar - Lindgren osäker

Läste nyss senaste nytt på hd.se inför Rögle-Karlskoga. Viktor Lindgren som fick avbryta efter en ny smäll senast är osäker på spel. Han har spelat halvskadad och gått på sprutor i kvalet.

Däremot har Alexander Bonsaksen lämnat klartecken trots en ömmande fot. En större krigare får man leta efter. Får han ens ner foten i skridskon?

Snackisen inför matchen är Himelfarb och Wessners "rematch". Räkna med att Karlskogas Sandgren, Wiklund och varför inte Wessner kommer att "jaga" Himelfarb och reta upp honom ännu mer än senast. Sean Curry är en annan som också drog på sig matchstraff senast lagen möttes.

Räkna med en het tillställning i Lindab Arena. Viktiga, kanske helt avgörande poäng står på spel.

Frågan är, går Rögle i Karlskogas fälla ännu en gång eller håller man sig kalla och visar det tålamod som tagit dem hela vägen hit?

- Vi är beredda på en tuff match. Vi möter ett lag som jobbar hårt och som är beredda på att betala det pris som krävs för en seger. Det kan bli ett krig där ute men det gäller att vi håller fokus på rätt saker, säger Dan Tangnes till hd.se.


Rögles "stallform" är fantastisk - J18 till final

JSM avgörs denna helg i Göteborg. Jag har absolut inte missat det men har inte haft tid att skriva om det innan. Jag följde Rögles (J18) semifinal via nätet idag, jag kände faktiskt en sådan där härlig nervositet som man gör inför viktiga A-lagsmatcher. Att man får det när det handlar om J18 så är det verkligen något stort på gång.

Ärligt talat, jag trodde inte att Rögle skulle kunna hota Frölunda som var storfavoriter till guldet. När sedan Frölunda gick fram till 2-0 så kändes det verkligen som att det var godnatt. Man kan jämföra Rögle BK med travet, hela föreningen har en riktig vass stallform just nu. Då spelar det inte någon roll vilken av "hästarna" man ställer till start, man vet att flytet finns där. Så även idag.

I den tredje perioden öppnade Frölunda med att omgående göra 3-1. Fem minuter senare stod det 3-3 och enligt rapporterna var det en jämn match som Rögle växte in i.

Matchen gick till förlängning och där klev Tobias Törnkvist fram och avgjorde. Rögle J18 klart för morgondagens final mot Skellefteå.

-----

J20-laget spelar sin semifinal imorgon, 11:30, Hv71 står för motståndet och jag hade så gärna velat vara där men Rögle-Karlskoga i kvalserien kan jag bara inte missa.

J20 spelar ju lunchtid och J18 spelar final 18:30 så några spelare kommer att "dubbla" och köra båda matcherna.

- Ja, vissa spelare kommer att dubbla. Det ska bli riktigt kul att spela imorgon. Äntligen börjar matcherna om medaljerna, säger Daniel Sylwander till gronvitasumo.se

-----

Alla semifinaler och finaler i JSM kan sänds på webben och här hittar ni dem. Följ Rögles jakt på medaljerna. Det är imponerande att "lilla" Rögle ångar på i alla åldrar. Man har en enormt bra tillväxt. Rögle BK ångar på mot SM-guld och Elitserien.

Rögle krigade sig till en viktig poäng

Rögle krigade till sig en poäng uppe i Eon Arena ikväll. Timrå vann efter förlängning med 2-1. Sätt till matchen så var det rättvist.

På förhand anade man att detta skulle bli en tät tillställning där lagen inte skulle bjuda på något. Det stämde, men bara i en period. Varken Timrå eller Rögle tog några chanser/risker i första perioden som slutade mållös.

Sedan släppte båda lagen på handbromsen i andra perioden och det svängde rätt friskt fram och tillbaka. Timrå hade flera gånger Rögle under tung press men med hjälp av en storspelande Fransson kunde Rögle stå emot.
Rögles bästa minuter var i den andra periodens inledning, därför var det inte helt ologiskt att man tog ledningen genom Alexander Bergström som först tog emot en puck med fötterna och sedan stänkte in pucken.
Ledningen blev inte långvarig, Max Friberg kvitterar i powerplay efter en riktig "macka" av Bremberg.

Sista perioden var rätt rolig att se på. Rögle hade chanser att ta tre poäng. Jag tänker på Jakob Lilja som kommer fri men hittar inte hålet mellan benen på Lundström. Sedan med två minuter kvar tror Rögle att man gjort mål och jublar halvt, domaren ringer. Det var inget snack, den tog i stolpen.
Friberg gör sitt andra mål när han i en rörig situation framför Fransson lyckas trycka in pucken.

En poäng uppe i Timrå är mer än vad jag trodde på förhand och sett till hela matchen är jag också nöjd med den.

-----

Bäst i Rögle? Jonas Fransson utan tvekan, trots att han hade två puckar (förutom målen) bakom sig som dansade på mållinjen så var han så bra han kan vara idag. Bonsaksens inställning är obetalbar. Se bara på hur han täcker skott och krigar sig in i varje situation. Tycker även "Jacke" gör det bra idag. Sedan gör kedjan med N.Bergström, A.Johansson och Everberg ett hästjobb. Det är den formationen som trycker ner Timrå djupt.

Lite minus till Brithén, Liljewall och Himelfarb, tre spelare som ska vara redo för Elitseriespel visar inte det. De måste bidra mer än vad de gör om man ska lyckas vinna sådana här matcher.

Måste nämna tre spelare i Timrå som sticker ut idag. Bremberg, när han är på spelhumör är han riktigt farlig. Idag var han på det humöret. Jätten Mihalik, han är inte bara så enormt stor, han använder den på rätt sätt och är en stor bidragande orsak till att Timrå nu klarat av 24 raka boxplay utan insläppt mål. Sedan Max Friberg, placeras i en fjärdeline. Långt ifrån den där JVM-formen men idag kliver han fram och gör Timrås båda mål.

-----

Lindgren fick ett skott i "klockspelet" (såg ut så) och kunde inte fortsätta spela. In kom "Flash" som inte fick mycket istid.

Simon Olssons "FAN" efter slutsignalen hördes rakt in i tv-rutan och jag älskar det. Rögle är långt ifrån nöjda. Låt oss få se den inställningen på lördag. Karlskoga ska sågas av.

-----

Eftersom Djurgården och Leksand vann sina matcher så tog de också sista chansen. De har fyra poäng upp till Rögle på andra plats. Timrå är redan klara. Det räcker att de tar en poäng på de sista tre matcherna så är det klart.

Allt mer talar för att Rögle - Djurgården i sista omgången kommer att vara helt avgörande. Det är slutsålt men du har chans att vinna biljett till matchen här.In och ut i Mora

Att Jens Jakobs skulle lämna Mora för Luleå trodde jag faktiskt var officiellt och klart. Det var det inte men nu är det så.

- Jens Jakobs är en spelare med speed, skicklighet och poängkvalitet. En rightare som etablerat sig i Allsvenskan de senaste säsongerna och som vi känner är redo att ta sina kvaliteter till en högre nivå, säger "Osten" på luleahockey.se.

Givetvis ett tungt avbräck för Mora. Samtidigt presenterar Mora en "ersättare", Jonas Westerling flyttar hem till rötterna. Sedan han lämnade Mora 2004 har han hoppat runt i Team Uppsala, Nybro, Huddinge, AIK, Malmö, AIK igen och nu senaste två säsongerna i Almtuna. Han kommer betyda mycket för Mora spår jag. En Mora-kille som flyttar hem och är "bara" 30 år.

----

Nu ska det vara helt klart, Mattias Persson ska enligt Mrmadhawk nu vara Malmöklar. Dessutom för tre år. En klockren värvning, vilket jag skrivit nu ett par gånger men redan nu märker man skillnaden mellan Nyman och Sylvegårds filosofi. Thuresson nästa? Grynen finns men vill han?


Silly - Om Rögle går upp ändras förutsättningarna

Himelfarb till Linköping, ja det är färdigtjatat om det. Ryktet säger att fler är överens med elitserieklubbar, inga namn men då syftar jag inte på Fransson (se nedan). Det finns fler.

Om Rögle däremot går upp så förändras allt. Då kan spelare stanna kvar i Rögle vilket är en detalj som finns med i snacket. Så vem vet, finns där även en sådan klausul hos Himelfarb? Jag vet att det finns det i andra spelares avtal men just Himelfarb är jag osäker.

Med tanke på kvalseriestatusen så ligger jag av respekt för spelarna lågt.

----

Mattias Persson är nu släppt från Luleå och eftersom han kopplats ihop med Malmö några dagar nu så är det väl klart. Bra spelare som var "kung" i Troja men inte riktigt kom loss i Luleå. Att Sylvegård varit "bundis" med Finnström de senaste dagarna är en sak som också talar för detta. Ytterliggare en hemvändare alltså.

----

Västerås succéman William Karlsson följer inte Little till AIK som det har snackats om innan. Han nekade då med all rätt. Idag blev han officiellt klar för HV71.

----

Fransson som corren placerade i Linköping till hösten tokdementerar och säger i dagens Helsingborgs Dagblad att han inte pratat med Linköping. Däremot öppnar han för spel i Elitserien.

- Självklart vill man spela i Elitserien, det är en rolig serie, men jag har inte fått något förslag från någon klubb så jag har inget att ta ställning till. Kommer det får jag väl ta en tankeställare, säger Fransson till tidningen.

Tar Rögle det stora klivet ikväll?

Ikväll kan Rögle ta ett riktigt stort kliv mot Elitserien. Timrå på bortais väntar och känslan säger att det blir tufft. Med matchen mot Timrå hemma senast på näthinnan så glömmer jag inte hur äckligt disciplinerade Timrå var den matchen. Rögle kommer förvisso inte upp i normal standard men det var Timrås försvar som satte stopp. Rögle kom inte nära målvakten utan tvingades köra sitt spel ute i hörnen och där ute gör man inga mål.

Nu har Timrå vunnit massor och kan börja slappna av mer och våga sig uppåt. Gör man det ser jag hyfsad chans för Rögle där uppe.

På Timrås hemsida säger deras tränare Tommy Andersson att de ska fortsätta att att vara nogranna och disciplinerade och han säger att det inte är någon risk att laget "svävar iväg". Han tror dock på en annan matchbild denna gång.

- Jag vet inte riktigt vad vi kan förvänta oss för typ av match, men helt säkert är att vi kommer att möta ett hårt arbetande Rögle som åker mycket skridskor och vill ta tag i taktpinnen, säger Tommy Andersson till timraik.se.

Både Rögle och Timrå ställer upp med samma manskap som senast. Vem kliver fram idag? Oddsen på att det blir en back är låga, väldigt låga.


** Uppdaterat ** Slutsålt - Vinn biljetter till Rögle - Djurgården här

** Uppdaterat **

Rätt svar: 4483
Hanna 4487
Kristoffer 4497
Robin 4472

-----


Rögle - Djurgården avslutar säsongen på långfredagen, redan nu är det slutsålt. Det har jag märkt, ordentligt. Det fullkomligt väller in folk som vill se matchen. Det är förstår jag, vem vill missa den?

Sms, telefonsamtal, facebook, twitter, ja det har t.o.m gått så långt att folk vill bli min vän på facebook (som jag aldrig träffat) för att tigga till sig biljetter så snacka om feber. Just nu har säkert över 100 hört av sig.

Jag lovar, just nu är det inte roligt att sitta på några biljetter, vilket jag gör. ALLA vill ha och jag kan omöjligt ge alla jag känner en biljett. OMÖJLIGT!

-----

Jag har biljetter. De ska ut. Jag kommer inte ta en enda spänn för dem. Det skriver jag för att majoriteten vill köpa en för mycket pengar. Alla ska ha samma chans på dem.

Tre biljetter i potten här, gissa publiksiffran i matchen Rögle - Karlskoga. De tre som är närmast publiksiffran vinner en biljett vardera. Rättvisare kan jag inte vara. Missa inte mailadressen. Det kan komma ut fler biljetter under tiden så håll ett öga.

När pucken släpps är tävlingen avslutad.
Jadeland presenterad av Malmö

Malmö har ett tag öppet sagt att man var nära skriva kontrakt med Nicklas Jadeland.

- Det är en profil vi söker med starkt Malmöhjärta, jobbar alltid hårt och ger 100 % varje dag. De senaste säsongerna har han varit en bidragande orsak till Oskarshamns framgångar,  säger Patrik Sylvegård på malmoredhawks.com.

Applåderar den värvningen. Att Malmö en gång ratat forwarden som blommat ut i Oskarshamn är sånt som är verklighet i dagens hockey.

Nu väntar vi bara på Mattias Persson från Luleå och då Damien Fleury som också ska vara på gång enligt tidigare artikel på Mrmadhawk.


Silly Season - Axelsson till Örebro?

Josh Soares har ryktats vara på väg till Örebro men det är inte han som ska ersätta Conny Strömberg. Ryktet säger att det är Dick Axelsson som fått lämna Modo. Jag ser inte det som helt orimligt och han ska ha synts till på matchen Örebro-Karlskoga igår.

- Han är inte aktuell, han vill inte spela i Allsvenskan, säger Mikael Fahlander till gronvitasumo.se.

Fahlander har lurat oss förr och jag blir inte förvånad om han smäller upp en bomb i form av Dick Axelsson.

-----

En annan spelare som det ryktas friskt om just nu är Mattias Persson. Han har kontrakt med Luleå en säsong till men det går att bryta om båda parterna är överens. Så verkar fallet vara enligt olika medier. Att man sedan läser på Mrmadhawk där Finnström svarade i Sylvegårds telefon så ökar chanserna.

Malmö får troligtvis alltså hem både Jadeland och Persson. Bara att lyfta på hatten i så fall. Två mycket bra spelare som brinner för klubbmärket.

----

Jesper Mattsson fick beskedet att han inte ingick i Malmös framtida spelartrupp tidigare i veckan. Till sydsvenskan säger han att det förmodligen blivit en säsong till om Malmö velat men nu väljer han att sluta.

----

Anton Hedman var inte tillräckligt bra för att stanna i Modo, då tar Luleå honom.

- Anton är en powerforward och en spelartyp som har ett karismatiskt och profilstarkt spelsätt som vi har haft lite brist av de senaste säsongerna, säger Lars "Osten" Bergström till Luleås hemsida.


Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.