Blogg listad på Bloggtoppen.se

Var hamnar Huselius och Fernholm?

Det finns några riktigt bra spelare som sägs vara nära ett beslut om framtiden. Två av dem som det surras mest om just nu är Daniel Fernholm och Kristian Huselius. Båda har ställt dörren till Elitserien på vid gavel och troligen lär de inom kort presenteras som två av de vassaste nyförvärven inför säsongen 12/13.
 
AIK med Gozzi i spetsen har bekräftat för Sportbladet att man är intresserade.
"Han är sevärd och en mycket skicklig spelare. Vi är intresserade av honom och har redan tagit kontakten. Faktiskt lite skönt att vi är enda valet i Stockholm, säger Gozzi"
Finns givetvis ett stort intresse för Huselius och AIK är långt ifrån ensamma.
 
Landslagsback som sa till mig så sent som i förra veckan att "det är stor chans att jag hamnar i Sverige". Sägs ha nobbat ett bud på 250 000/månaden med Växjö tidigt under sommaren. Det finns flera lag som jagar backar, frågan är bara, vem har råd? Har kopplats ihop med Frölunda som tidigare gått ut med att man ska dra ner på utgifterna. Rögle jagar back, snacket går och Pelle har öppet sagt att det finns pengar för "toppvärvningar".
 
Det finns fler högintressanta spelare men just dessa två känns nära en lösning med ny klubb. Jag har sökt Huselius agent, Björn Rockström under de senaste dagarna för en kommentar utan framgång.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.