Blogg listad på Bloggtoppen.se

Proppen ur för Rögle - totalt 14-3 ikväll


Fem assist från Himelfarb mot Sundsvall.

Första matchen man inte får se på säsongen. Det gör inget, Rögle vann och det med besked. 7-2 skrevs slutsiffrorna till uppe i Gärdehov.

Rögle vinner första perioden med 5-1 men förlorar skotten med 11-16. Effektiviteten är det inget fel på denna kväll. Något som tidigare varit Rögles stora problem under säsongens inledning.

Emil Sandin gör tre mål, Alexander Johansson två, Sondell ett mål och två assist och Häggström ett mål. Dessutom noterades Eric Himelfarb för hela FEM assist.

En annan sak noterar vi. Rögle släpper återigen in ett mål när man har powerplay. Har inte sett hur det gick till men det var femte målet i numerärt överläge man släpper in denna säsong. Att Rögle sedan gjorde två mål i samma spelform och vann matchen så här stort får mig att längta till fredag.

Jonathan Zaar fick följa med upp som sjundeback. Han fick speltid och assisterade till 2-6 målet.

-----

Hemma i Ängelholm ville inte J20 vara sämre, 7-1 mot Växjö. Rasmus Bengtsson som idag förstärkte juniorlaget noterades inte i poängprotokollet.

-----

Endast en hade tippat 2-7 i tävlingen. Grattis till "Lasse". Eftersom ingen hade tippat Alexander Johansson som Rögles sista målskytt lät jag tiden för målet avgöra. Därför säger jag grattis till Johan A som var 19 sekunder ifrån.  Grattis Johan till mat för två innan Rögle - Troja på fredag!

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.