Blogg listad på Bloggtoppen.se

Glimmenvall och Smeds bekräftade av Rögle

Helsingborgs Dagblads uppgifter om att Daniel Glimmenvall skulle bli individuell tränare i Rögle stämde. Rögle bekräftade uppgifterna nu precis.
 
- Danne tillträder en helt ny tjänst från den 1 augusti där han ska vara en resurs i sportorganisationen för vår talangutveckling. Det innefattar att träna våra talanger individuellt hela vägen från hockeygymnasiet upp till A-laget. Han blir ansvarig för Hockeygymnasiet och juniorverksamheten och kommer inte att vara knuten till något lag utan jobba helt på individnivå, berättar "Masken" i ett pressmeddelande från Rögle.
 
Detta är ett nytt led i Rögles unga satsning där man vill få fram det bästa ur varje talang som nu knackar på den stora dörren.
 
- Vi har ett väldigt ungt lag och för att få ut det mesta av våra talanger i föreningen och träna dem på bästa möjliga sätt så behöver vi den här tjänsten. Topplagen i Elitserien som producerar bäst talanger år efter år har den här
tjänsten för att ge individanpassad träning och utveckla spelarna ytterligare
 
Samtidigt har Rögle bekräftat det jag tidigare skrivit om, att det blir Fredrik Smeds som assisterar Mikael Gath i J20.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.