Blogg listad på Bloggtoppen.se

Asplöven värvar och VM-målvakt aktuell för Färjestad

Samtidigt som VM drar igång så brukar det alltid bli tyst och tråkigt på transfermarknaden. Många av sportcheferna och agenterna befinner sig där uppe. Visst, det händer saker ändå och en del saker kan säkert knytas ihop under turneringen.
 
Därför känns det välkommet att Asplöven slänger ut en värvning. Man känner att man vill att det ska hända något, någonstans just nu. Idag har Haparandas stolthet presenterat finländaren Jussi Tapio. En högerfattad forward som gjort en hel del mål i Danmark men framförallt i den finska andraligan där han förra säsongen vann poängligan.
 
- Vi har haft Jussi på radarn tidigare som har näsa för målet, en spännande spelare, säger Kenttä på klubbens hemsida.
 
----
 
Ett nytt rykte har ploppat upp idag. Det är norska vg.no som berättar att Färjestad är sugna på VM-målvakten Lars Haugen. Jörgen Jönsson bekräftar intresset.
 
- Haugen är en av de vi väldigt gärna kan tänka oss att se i Färjestad, säger sportchefen.
 
Haugen har tillhört Dinamo Minsk de två senaste säsongerna men sitter just nu utan kontrakt. Färjestad som redan har en del norrmän i laget kommer att lägga in en stöt.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.