Blogg listad på Bloggtoppen.se

Målvaktstrubbel inför kvällens match

Om fem timmar släpps pucken i Lindab Arena mellan Rögle och Frölunda. Två lag som söker efter formen, det kan man lugnt påstå. För om vi kikar i formtabellen så ligger Rögle sist och Frölunda ligger strax före. Båda lagen har bara en seger på de sex senaste matcherna. Så det är läge för en välanvänd klyscha - "första målet blir oerhört viktigt".
 
Båda lagen saknar kanske sina viktigaste spelare, målvakterna. Martin Gerber är fortfarande avstängd och i Frölunda är det ännu värre, Hudacek är sjuk och Fernström är skadad. Det betyder att man, om nu inte Hudacek blir frisk, att Galbraith står. Han är hemkallad från Oskarshamn och redo att visa att han håller i Elitserien. Tycker att det skickar lite tråkiga signaler till en kille som Mathias Israelsson.
 
I övrigt saknas Lindgren och Lintner i Rögle och Frölunda får klara sig utan Brendan Bell (sjuk), Pierre Johnsson, och Gustav Rydahl. Fredrik Sjöström ska vara redo för match.
 
Vilken formkurva snyggas till ikväll?

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.