Blogg listad på Bloggtoppen.se

Glädjande - Jensen och Everberg stannar i Rögle

Hur kommer man ur den obekväma situation som Let´s dance bjuder på? När man som familjefar sitter och ger sin tid åt något man verkligen inte vill se på men gör det för familjens skull? Rögle löste det åt mig. För nu ikväll så har man gått ut med att både Jesper Jensen och Dennis Everberg stannar och fullföljer sina kontrakt i klubben.
 
Everberg krigar vidare i Rögle en säsong till.
 
Vi har väntat på att någon ur den mer erfarna stomme skulle ta steget att stanna i Rögle och välja att inte utnyttja sina klausuler. Det kommer inte som någon överraskning att det är just denna duo som tar första steget. Både Jesper och Dennis har ju varit ganska öppna med att man fokuserar på Rögle.
 
- Jag tycker att både Dennis och Jesper utvecklade sitt spel under Elitserien. Båda två växte med uppgiften och visade karaktär, säger "Masken" i ett pressmeddelande från klubben.
 
Nu har Rögle två målvakter, åtta backar och sex forwards. Närmast väntar man besked av Tjärnqvist, Liljewall och Lindgren. Inget beslut om Jakob Johansson har rapporterats men däremot rapporterar Rögle nu att både Pavlin och Bonsaksen lämnar Rögle.
 
Dennis Everberg är en bra allsvensk spelare som kommer att bli ännu bättre. Det betyder oerhört mycket att han väljer att stanna i klubben. Han var en viktig pusselbit i detta lagbygge då hans fysik, fart och inställning väger tungt. Jag är säker på att ta han kommer att ta ett steg till i vinter. Laget behöver en oöm spelare som spelar för klubbmärket och som ger 100% oavsett vad det står på tavlan.
 
När det gäller Jesper Jensen så var han enligt mig Rögles bästa back under Kvalserien, lite mer upp och ner under säsongen men på allsvensk nivå är han en bra back och precis som Everberg utvecklas han fortfarande. Trots att de ses som de mer rutinerade i gänget just nu så är fyller de bara 22 år i år.
 
Den unga satsningen fortsätter. Rögles trupp innehåller 16 spelare och trots en Lilja på snart 38 år så ligger snittåldern på blott 21,56 år.
 
Rögles lagbygge 13/14 (Födelseår)
 
Målvakter:
Kevin Lindskoug (92)
Brandon Maxwell (91)
 
Backar:
Jesper Jensen (91)
Tim Kunes (87)
Andreas Lilja (75)
Niklas Hansson (95)
Victor Panelin-Borg (90)
Eric Persson (90)
Victor Berglind (92)
Anton Cederholm (95)
 
Forwards:
Dennis Everberg (91)
Alexander Lindqvist-Hansen (92)
Daniel Sylwander (92)
Tobias Törnkvist (94)
Daniel Zaar (94)
Jakob Lilja (93)
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.