Blogg listad på Bloggtoppen.se

Strejken avblåst, Modo bryter isen och Rögle satsar på ljudet

Nej, tyvärr är det inte NHL-strejken. Däremot är strejkhotet som berörde division 1, Riksserien, J20-Superelit samt J18-allsvenskan över.
 
Hurvida domarna fick igenom sitt krav som var ett ökat arvode på totalt 600:- per match framgår inte utan man nöjer sig med att skriva att båda parter är nöjda och att "uppgörelsen är positiv i ett framtida samarbete".
 
----
 
En annan sak som blivit klart sedan sist jag skrev här. Modo kommer att bryta isen ikväll och gå emot Hockeyligan. Alexander Steen är registrerad för spel och kommer finnas med på isen ikvällens bortamatch mot Brynäs.
 
- Vi har under hösten drabbats av skador på ett par av våra nyckelspelare. Då vi i nuläget har en disponibel spelare, med hjärta för föreningen, som inte vill annat än att spela för klubben känns det naturligt att ge Markus i uppdrag att ställa starkast möjliga lag på benen, säger Modos ordföranden Göran Ericson till Modos hemsida.
 
----
 
En tredje grej innan jag drar till Lindab arena. En sak som handlar om just denna arena. Under den senaste matchen hade man stora problem med ljudanläggningen som hade kraschat. Det var droppen och Rögle har idag meddelat att man specialbeställt en ny ljudanläggning. Så här skriver man på Nätmagasinet.
 
"Nya ljudanläggningen är beställd från Nordamerika och specialbyggd för att passa just Lindab Arenas konstruktion och förutsättningar. Med en bättre utformad, och rätt dimensionerad, anläggning kommer ljudbilden att upplevas behagligare och samtidigt kommer publiken att kunna bjudas på fler intervjuer via mediakuben i
samband med matcher"
 
----
 
Nu är det Rögle - Timrå som gäller. Antingen hänger ni med mig på twitter eller så syns vi här på bloggen ikväll.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.