Blogg listad på Bloggtoppen.se

Var hamnar Bergström och Brendheden?

Rögle har bestämt sig för att låna ut Nils Bergström och Andrée Brendheden. Igår var ingen utav dem med på bänken ens när Rögle mötte Linköping.
 
I dagens Kvällsposten skriver man att båda kan hamna i Malmö. Precis som jag skrev i igår så känns Brendheden absolut som ett alternativ för dem. Dessutom "den bästa" lösningen för småbarnspappan Andrée, han slipper rucka på tryggheten om han kan bo kvar i Ängelholm.
 
Enligt mina uppgifter så var Andrée överens med Malmö redan i januari. Rögle hade bestämt sig för att bryta kontraktet likt Häggström och Starkov men i sista stund kallade Hedlund tillbaka Andrée som gick med på att omförhandla. Inte samma "sportchef" i Malmö nu men det känns ändå som att Malmö är det hetaste spåret för Brendheden.
 
- Så fort som möjligt kommer det att bli klart var dom hamnar, säger sportchef Pelle Svensson till Kvällsposten.
 
----
 
Mrmadhawk har samtidigt fått klara besked ifrån Sylvegård, man vill inte ha någon utav dem.
 
- Det är inte aktuellt. Ska något plockas in så ska det vara något som vi med säkerhet vet tillför saker för oss. Gärna med lokal anknytning. Att ta upp spelare som inte duger i Rögle gör inte oss bättre, säger Sylvegård och berättar att man fått detta erbjudande redan för en bra tid sedan.
 
.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.