Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ikväll blir det Malmö Arena

Har precis kommit hem. Visst stämde uppgifterna jag delade med mig här i förmiddags.
 
Så här säger Karlskronas sportchef på klubbens hemsida om lånet av Rögletrion, Brendheden, Bergström och Törnkvist.
- Anledningen är främst på grund av den senaste tidens skador på Jimmie Svensson och Patrik Ruiz men även andra spelare dras med småskavanker. Det är samtidigt tre väldigt duktiga spelare som vi får in i truppen. Både Bergström och Brendheden bidrog starkt till att Rögle gick till elitserien i våras – de är målfarliga! Tobias Törkvist är en mycket intressant spelare som är framträdande i Rögles J20. Han har även J-landskamper i bagaget. Så visst hoppas jag att de ska bidra på ett positivt sätt under tiden här.
 
Passande så gör trion debut mot Malmö redan ikväll och jag har tänkt åka ner. Karlskrona har sex raka förluster och ligger sist i Hockeyallsvenskan och man har läckt ordentligt bakåt de senaste matcherna trots att man bland annat lånat in Mattias Modig. Idag är lagets förstemålvakt Timo Leinonen tillbaka. Det, Janne Karlssons ankomst samt Rögletrions intåg gör att man andas en viss optimism i Karlskronalägret.
 
Jag hörde att man det går ett par bussar samt lite ströfolk via bilar och tåg. Uppskattningsvis räknar man med att bli 300 KHK:are på plats ikväll. Självklart kan ni räkna med mitt stöd också. Ska bli oerhört intressant att se vad Brendheden, Bergström och Törnkvist kan göra ikväll.
 
En svit spricker ikväll, antingen Karlskronas förlustsvit eller Malmös dystra hemmasvit där man inte vunnit på de fem senaste.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.