Blogg listad på Bloggtoppen.se

Idag blir det inte 14-0

Alla läktarveteraner som följt Rögle en längre tid minns kanske tiden då Rögle var klasser bättre än Linköping. Säsongen 90/91 vann Rögle över Linköping med både 14-0 och 10-0. Tiderna har förändrats, det var inte förrän Rögles kollaps i slutet på 90-talet som LHC gick förbi. På 2000-talet har Linköping hela tiden varit huvudet högre än Rögle.
 
Inför dagens match så har gästerna tre raka trepoängare samtidigt som Rögle har en seger på de tio senaste matcherna. Det är hög tid att Rögle bryter den negativa trenden och inleder bergsklättringen.
 
Dagens motståndare är välkända i Ängelholm. Vi hittar en mängd profiler som tidigare haft Rögle BK som arbetsgivare, Andreas Andersson, Daniel Rahimi, Pär Arlbrandt, Eric Himelfarb, Simon Hjalmarsson, Sebastian Karlsson, Johannes Salmonsson (sjuk idag), Patrik Zackrisson (skadad) och även Roger Melin. Spelare som i de flesta av fallen använde Rögle som en språngbräda ut vidare till större äventyr.
 
I Rögle saknas bara Jesper Jensen. Fredrik Warg är som jag tidigare skrivit tillbaka och går rakt in mellan Aaltonen och Iggulden. Warg är naturligtvis en viktig spelare, speciellt nu när laget inte får ihop detaljerna så behöver man all hjälp man kan få.
 
Känslan säger trepoäng men det lär garanterat inte bli några 14-0. Jag kommer att rapportera lite via twitter så häng gärna med mig genom att klicka här.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.