Blogg listad på Bloggtoppen.se

"Dan har ingen att bolla tankar med"

 
 
Om det är för att man håller masken utåt eller verkligen tycker så låter jag vara osagt men jag har frågat ett X antal spelare i Rögle om hur deras förtroende är för Dan Tangnes. Jag känner att de jag frågat varit öppna, raka och ärliga.
 
Den gemensamma nämnaren? Ingen av dem säger att de inte har förtroende för Dan eller att de vill ha bort honom för någon ny. Ingen. Jag tror på dem. Däremot säger flera stycken samma sak på olika sätt: "Dan har ingen att bolla tankar med".  En annan säger att "det känns som att Dan är ensam om allt" eller "i slutändan är det ändå upp till oss spelare. Dan går in helhjärtat vilket alla vet". Jag kan fortsätta men av de jag tog kontakt med var det en som inte ville ge några kommentarer.
 
Personligen har jag hela tiden tyckt att Dan absolut ska vara kvar men tillsätt någon som tar plats i staben. Jag säger det igen, spelarna jag snackat med har samtliga förtroende för Dan Tangnes.
 
Givetvis är det enkelt för utomstående att säga att "Rögle måste ha en ny tränare". De som säger så har inte någon insyn i och runt Rögles organisation. Självklart är det resultaten som räknas men jag har varit med om tränarbyten förut och vet att det sällan blir bättre.
 
----
 
Angående lagets magsjuka så verkar det som att de flesta är på god väg tillbaka men att det är långt ifrån samtliga som tränar imorgon.
 
 
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.