Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kritiserade Curry bäst i kvalserien

Hockeyn är enkel, gör mål och släpp inte in något. I hela kvalseriens plus/minus-liga ligger ett backpar i Rögle etta och tvåa, Jesper Jensen och Sean Curry.

Att Jensen ligger där uppe är ingen överraskning men att Curry gör det är däremot en sådan. Man har tydligt kunnat se att något hänt med Rögles jätte i kvalserien. Han ser inspirerad och taggad ut varje kväll. En inställning han visade någon enstaka gång under hösten. Det känns som att tändvätskan att kvalserien är ett enormt bra skyltfönster för framtida jobb har gett Curry den där extra glöden han behöver.

På sju matcher har Sean och Jesper varit inne på åtta framåt och bara tre bakåt.

- Vi kompletterar varandra bra. Jag är inte lika snabb och rörlig på skridskorna så det får Jesper fixa, han har ett bra spelsinne, säger Sean Curry till hd.se.

I eftermiddag lär Curry ha en av huvudrollerna i thrillern. Grisiga Karlskoga kommer göra allt för att få Rögle ur balans. Senast klarade man det, dubbelt upp. Har Rögle lärt sig läxan?

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.