Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bonsaksen spelar - Lindgren osäker

Läste nyss senaste nytt på hd.se inför Rögle-Karlskoga. Viktor Lindgren som fick avbryta efter en ny smäll senast är osäker på spel. Han har spelat halvskadad och gått på sprutor i kvalet.

Däremot har Alexander Bonsaksen lämnat klartecken trots en ömmande fot. En större krigare får man leta efter. Får han ens ner foten i skridskon?

Snackisen inför matchen är Himelfarb och Wessners "rematch". Räkna med att Karlskogas Sandgren, Wiklund och varför inte Wessner kommer att "jaga" Himelfarb och reta upp honom ännu mer än senast. Sean Curry är en annan som också drog på sig matchstraff senast lagen möttes.

Räkna med en het tillställning i Lindab Arena. Viktiga, kanske helt avgörande poäng står på spel.

Frågan är, går Rögle i Karlskogas fälla ännu en gång eller håller man sig kalla och visar det tålamod som tagit dem hela vägen hit?

- Vi är beredda på en tuff match. Vi möter ett lag som jobbar hårt och som är beredda på att betala det pris som krävs för en seger. Det kan bli ett krig där ute men det gäller att vi håller fokus på rätt saker, säger Dan Tangnes till hd.se.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.