Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nordgren och Pikkarainen

Niklas Nordgren kommer troligtvis att presenteras för Timrå inom en mycket snar framtid. Till Sundsvalls tidning avslöjar Nordgren själv att man är väldigt nära ett avtal med Timrå.
 
- Inget är ännu klart, men vi slutförhandlar med Timrå och jag hoppas att det ska lösa sig de närmaste dagarna, säger Nordgren till tidningen.
 
----
 
En annan vi väntar besked om är Hannu Pikkarainen som vi vet att bland annat Rögle varit(eller är?) ute efter. Igår sa Pikkarainens agent att backen skulle ta ett besked under gårdagen.
 
- Vi får helt enkelt se vad som händer. Hannu ska hur som helst göra sitt val i kväll och sen vi får se när han presenteras för någon klubb, sa Pulliainen till hockeyligan.se igår.
 
Han ville inte avslöja vilken serie/land det handlar men då ska allstå Pikkarainen vara klar för en klubb. Kanske är det passande nog Modos ersättare för Kyle Cumiskey? Inom kort lär vi få veta.
 
----
 
Det är även klart att förre Linköpingsstjärnan Jan Hlavac inte fortsätter i Sverige. Ny klubbadress är klar och det handlar om Kladno där han spelade som utlånad från Linköping ifjol, innan tiden för artistkontraktet började gälla i Sverige.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.