Blogg listad på Bloggtoppen.se

Tangnes gör småändringar inför Leksand

Imorgon kan Rögle säkra den viktiga femteplatsen, för självklart är varje poäng man kan få med sig in i förkvalserien hur viktig som helst. Den ger inte någon arbetsro för en eller två poäng kan lätt försvinna på en eller två matcher.

Vinner Rögle i Leksand imorgon så har man säkrat femteplatsen. Dan Tangnes väljer att göra små justeringar inför matchen.
Joel Gistedt som gjorde sin bästa match i Rögletröjan vid förra besöket i Tegera får en ny chans att återupprepa den prestationen. Sedan startar Dennis Everberg brevid Sylwander och "Flash". På bänken sitter Scheel.
Även Victor Panelin-Borg kommer få spela efter ett par matcher på bänken nu.

Nu är man klara för playoffserien och behöver inte offra tänder för att ta poäng i sina resterande matcher, de matcherna kommer igen med start på söndag. Något som får Dan Tangnes att tänka lite mer långsiktigt.

- Vi kommer att vara på tårna och tävla med alla medel för att få med oss poäng från Leksand. Samtidigt kommer vi att fördela istiden på ett humant vis så att vi har kräm kvar till söndag också när kvalet startar, säger Dan Tangnes till roglebk.se.

Matchen sänds på S24.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.