Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kampen i musikkampen - Malmös tröja hetare än Rögles

Musikkampen pågår för fullt och jag noterar en intressant sak. De flesta klubbar, fotboll som hockey kör diverse insamlingar.
 
Därför passar jag på att lyfta fram "Kampen i musikkampen". Skånerivalerna Malmö Redhawks och Rögle BK har varsin signerad matchtröja ute på Tradera till förmån för för musikhjälpen och "barn i slummens rätt till rent vatten".
 
I skrivande stund är Malmötröjan så mycket mer eftertraktad och ligger på 3962:-. Rögletröjan är inte i närheten, 999:-.
 
Så kom igen nu, skaffa den perfekta julklappen och se samtidigt till att Rögles insamling är mer generös än Malmös. In och lägg ert bud HÄR!
 
Det bästa är oavsett vinnare i "Kampen i musikkampen" så är barnen i slummen de riktiga och mest värdiga vinnarna.
 
Sidan om diverse auktioner så samlas det in pengar, främst via sms. Rögles supporterklubb, Angel Island Army, ligger just nu på 16:e plats med 1150:- insamlade kronor. Rögle och Högrasitt har gått ihop och den insamlingen har hittills inbringat 500:-. Klicka här för att stötta Rögle/Högrasitt och här för AIA.  

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.