Blogg listad på Bloggtoppen.se

"Ska vara en wow-spelare"

En som haft rätt innan och bevisligen hade koll den gången påstår att Rögle är mycket nära att skriva kontrakt med en forward.
 
Rögles sportchef säger i dagens Helsingborgs Dagblad att han inte förhandlar med någon spelare just nu. Att han dementerar betyder ingenting. Han skulle förmodligen svarat likadant oavsett. Däremot säger Pelle återigen att man är redo att slå till.
 
- Men då ska det verkligen vara en wow-spelare. Jag pratar med folk och håller koll på marknaden, men utbudet är begränsat för tillfället, säger Pelle till tidningen och säger att de backar som är lediga är inte "sådana man söker" utan väljer hellre att snurra på sina juniorer då istället.
 
När Rögles tränare, Dan Tangnes, får samma fråga så säger han att det är tränarna som bromsat där.
 
- Planen har väl varit att få in ytterligare en back och en forward, men vi tränare har bromsat lite där. Vi vill först se med egna ögon vilka kvalitéer de nya spelarna har. Om vi behöver något mer? Det får växa fram.
 
Vi får helt enkelt avvakta och se. Idag sticker Rögle iväg på sitt årliga läger nere i Schweiz. Där spelar man fyra matcher, mot HC La Chaux-de-Fonds (söndag), Rapperswil-Jona Lakers (onsdag), Kloten Flyers (fredag) och HC Davos (lördag).

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.