Blogg listad på Bloggtoppen.se

Prestigeseger för Rögles J20

Har varit i Helsingborg ikväll och sett träningsmatchen mellan Helsingborgs HC (div.1) - Rögles J20. Eftersom det finns flera föredetta Röglespelare i Helsingborgs så låg det givetvis mycket prestige i matchen.
 
Rögles unga killar vann ganska enkelt med 2-4 efter två mål av Jesper Adolfsson och sedan stod Niklas Hansson och Sanny Hafström för de andra två. I Helsingborg målade Viktor Wallin och en viss Simon Glimhed som är tillbaka efter ett år utanför hockeyn.
 
Jag har sett för lite hockey i "ettan" för att göra en bedömning av Helsingborg anno 2012/2013 och idag var det blott andra matchen för säsongen. Spelare som Rasmus Forslund, Sebastian Ström (spelade med Rögle i Elitserien) och Jonathan Zaar är några som vi känner till mycket väl. Speciellt Zaar kommer bli en nyckelspelare för "Pivas" gäng.
Ström är ett lysande exempel på hur snabbt det kan gå utför, från elitseriehockey med Rögle till succéutlåning i Västerås men som nu via Malmö, Bakersfield och Sundsvall spelar i Helsingborg. Inget fel med det men idag såg han ointresserad och loj ut. Han var inne på minst två av Rögles mål.
 
Röglesegern var rättvis, i sista perioden gasade man ifrån hemmalaget som såg rätt tunga ut. Såg flera kända ansikten på plats, Hampus Lindholm var en och sportchef Pelle Svensson en annan.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.