Blogg listad på Bloggtoppen.se

Gerbers nolla sprack - Iggulden levererade

Har jobbat från morgon till kväll idag, därav dålig uppdatering här inne.
 
Efter segrar mot La Chaux de Fonds och Rapperswil så kom första förlusten ikväll då Kloten stod för motståndet. Slutsiffrorna skrevs till 4-2.
 
Notiser:
* Iggulden var tillbaka efter en matchs vila (skott på foten i första matchen) och levererade omgående. Ett mål och sedan en assist till Lasse Kukkonens ledningsmål (1-2).
* Tre av Klotens fyra mål kom i powerplay.
* Jensen och Bonsaksen var inne på tre baklängesmål enligt Nätmagasinets liverapport.
* Gerber som inte hade släppt in något mål på två matcher fick idag kapitulera fyra gånger.
* Preissing matchades återigen väldigt hårt, inte några 29 minuter idag men 25:49 är mycket det också. Rögles enda högerskjutande back får dubbla i powerplay och pressas redan hårt. Jag ser det som ett svaghetstecken. Visst, det är bra om man kan pumpa igång Preissing efter hans skadefyllda säsonger, men det saknas alternativ.
 
Imorgon avslutas Schweizlägret med match mot Davos med nedsläpp 18:00. Sedan sätter väntar den dryga bussresan hem till Sverige. Några slipper den dock, Gerber, "Jacke", Pelle, Olof och Dan flyger hem. De ska nämligen representera Rögle på upptaktsträffen.
 
På torsdag får man äntligen se Rögle spela match hemma i Sverige igen. Då är det Oskarshamn som gästar. Genrep mot HV71 två dagar senare.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.