Blogg listad på Bloggtoppen.se

Färjestad och Modo värvar toppbackar från DEL

Färjestad har idag presenterat backen Chris Lee, en kanadensare med sin styrka i offensiven. Han kommer närmast från spel i DEL de två senaste säsongerna.

- Han kommer in med ett bra offensivt spel, bra skridskoåkning och puckbehandling och vi tror att han kan tillföra en hel del offensivt, säger Thomas Rundqvist till farjestadbk.se.

Chris Lee vann backarnas poängliga i Tyskland och strax efter Färjestads presentation av honom slängde Modo upp den som slutade tvåa i samma poängliga, Richie Regehr. En högerfattad back som tillhört Pelles gamla klubb Eisbären Berlin de senaste fyra säsongerna. 

- Vi har under en längre tid letat efter en offensiv rightback, så det känns jättebra att vi har kommit överens med Richie, säger Markus Näslund till modohockey.se.


----

Mora som redan landat två spelare från den danska ligan, Tyler Gotto och Rob Ricci, hämtar ännu en spelare därifrån. Patrick Bjorkstrand, fyller 20 år i sommar, är en center som redan spelat A-lagshockey i tre säsonger.

- Patrick är en spelare som jag scoutat ett tag nu och det är supertalang som kan bli hur bra som helst. Det är en målfarlig spelare med bra teknik, en playmaker med en riktig vinnarskalle. Han är också riktigt smart i sitt spel vilket jag anser är en viktig ingrediens för att en spelare ska kunna utvecklas och bli riktigt bra. Jag är otroligt nöjd med att få hit Patrick till Mora, säger Moras tränare Patric Wener på moraik.se.




Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.