Blogg listad på Bloggtoppen.se

Connor James till Sverige?


Det händer väldigt lite just nu, eller rättare sagt ingenting. Känns väldigt tyst från hela Sverige just nu faktiskt.
Så här får ni något som jag först tänkt hålla ett tag för att kolla upp lite mer.
Connor James, en liten center med med AHL och NHL-meriter kan landa i Sverige inom kort. Enligt uppgifter till gronvitasumo.se ska James ha varit i kontakt med bland annat Rögle men även andra lag i Elitserien.

- Connor har varit i kontakt med ett lag från södra Sverige som huserar i Elitserien. Kontakt har tagits men hur långt och aktuellt det är vet jag inte, säger en källa som låter säker på sin sak.

De tre senaste säsongerna har den snart 30 årige kanadensaren spelat i DEL och där har han varje säsong producerat riktigt bra. I Dusseldorf där han huserat de två senaste säsongerna har han noterats för 97 poäng på 120 matcher.

På Eliteprospects får Connor James följande beskrivning

" En liten, högerfattad center med utmärkt skridskoåkning. Tvåvägscenter som spelar med hög fart. Stor arbetsmoral. Riktigt bra i boxplay. Har bra ledaregenskaper. Spelar inte aggressivt eller fysiskt."

Det finns många rykten som går och givetvis ännu fler spelare som är tillgängliga. Corey Locke, Jared Ross och Connor James har alla tre kopplats ihop med Sverige.
Nu är det väl snart dags att det händer något konkret?

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.