Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sörensen fult påhoppad - Se video

I gårdagens tävling där ni kunde vinna biljetter till Rögle-Sundsvall så var det bara två som lyckades pricka en målskytt i Elitserieomgången. Magnus och Als där Magnus som var först dessutom vinner 100:- på ICA Maxi.

----

Fick ett tips på mailen om Nick Sörensen. I fredags åkte han på en riktigt ful tackling borta i Kanada. Säsongen över? Kanske inte men det lär ta ett bra tag innan han är tillbaka.



-----

Rögles J20 är ute på en tuff trip i helgen. Igår inledde man den med att bli nollade i Göteborg. Frölunda vann med 5-0. Ett resultat som spikades i mitten på andra perioden. Tobias Törnqvist kan i ibland få det att rinna över. Igår fick han matchstraff efter ett slagsmål mot Andreas Johnsson i Frölunda. Mot Frölunda var varken kapten "Flash" eller lagets stjärnskott Jakob Lilja med.

Idag har laget chans till revansch men det blir inte lätt, man åker nämligen till Jönköping. HV71 ligger tvåa med fyra poäng bakom Rögle och kan alltså ta in tre tunga poäng idag. Eller vänder vi på det, Rögle kan rycka ifrån.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.