Blogg listad på Bloggtoppen.se

Almtunas Silfwerplatz inför matchen - "Vi vinner"

Imorgon väntar Almtuna i ett välfyllt Lindab Arena. Jag vågar påstå att Rögle inte klarar av en förlust till utan att det kommer att rinna över. Många fans har redan vädrat sin ilska och Almtuna hemma är en match man bara ska vinna.

Almtuna har haft ett liknande läge som Rögle under inledningen av säsongen, mycket skador och byte av huvudtränare. Därför kände jag för att ringa upp deras nya headcoach Johan Silfwerplatz som säger så här inför matchen.
- Det ska bli en intressant match. Vi spelade bra senast när vi mötte dem i Uppsala (Rögle vann efter straffar) och känslan är bra tycker jag. Vi har alla möjligheter att göra en bra match, säger Silfwerplatz till gronvitasumo.se.

Almtuna är naturligtvis kvar i Skåne efter att ha spelat mot Malmö så sent som igår och det gör att laget kan komma bättre förberedda inför morgondagens match än om man har en lång bussresa i benen. När jag når Johan så har man nyss avverkat ett träningspass nere i Malmö och man kommer att sova nere i fiendeland en natt till.

Formen verkar vara på väg uppåt för Almtuna, man var två ramträffar ifrån att kvittera mot Malmö igår och hade 0-1 fram till minuten kvar. Rögle ligger elva på 15 poäng men Almtuna som också ska ligga högre upp har bara en poäng mer så räkna med att Almtuna inte kommer ge bort något gratis.

Johan Silfwerplatz vet självklart om läget i Rögle och att man kommer göra precis allt för en seger imorgon. Att Rögle har en enorm press på sig är inget Almtuna tänker utnyttja på något speciellt vis.

- Vi har fullt upp med vårt egna. Vi har också haft rockader och skador så ifall Rögle har en jättepress på sig är det inget vi tänker på, säger Johan som meddelar att det blir samma lag som mot Malmö igår.

Bobo Simensen har fått foten, har du ändrat något?

- Det är smådetaljer bara. Jag tycker att Bobo har en bra spelidé så det är ingen anledning att ändra den men lite ljusteringar har vi att gå på.


Hur slutar matchen och vem gör första målet?

- Vi vinner med 3-2 och jag tror att Vestberg sätter första.


Har du inte redan lämnat in ditt matchtips i bloggens tävling så kan du göra det här.

-----

Ska bli spännande att se hur Hansson formerar truppen. Håller han fast vid de senaste ommöbleringarna eller hur blir det? Simon Olsson visade att han ska spela med Brithén och Liljewall. Han är formstarkast av de tre.
Däremot så pratade jag kort med Sylwander igår och då hade han inte hört något om fredagen så räkna inte med J20-kedjan mot Almtuna.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.