Blogg listad på Bloggtoppen.se

Mycket "skit" i helgen - Bofors runt hörnet

Igår hände det rätt ovanliga men samtidigt fula saker i Elitserien. Sevc kallade Rahimi för "jävla zigenare" och det har skapat stor debatt och nu väntar avstängning för Färjestads Sevc.

I Linköping mötte "Cluben" Växjö och efter att Hlavac använt en fot vid avgörande straffen rann det över för Växjös tränare Janne Karlsson. Han räckte långfingret mot domaren, enligt vissa och han själv säger att det var mot Jämtin. Som om det skulle vara mycket bättre?

Två usla övertramp som är nya bevis på att sportens känlsor är ohanterliga.

----

Bofors imorgon och Rögle har åkt upp med bussen redan idag. Så imorgon väntar värmning där och sedan match. Därefter hemresa. Onsdagens motståndare Malmö är lediga och kommer kunna nöta detaljer till derbyt. Fick biljetten idag och det blev ingen superplats så skulle du sitta på någon på nedre etage så är jag tacksam.

Daniel Sondell missar matchen efter smällen mot Almtuna och hoppas istället vara tillbaka mot Malmö, en annan som heller inte är med på resan upp är Emil Sandin som är sjuk. Senast var han petad och därför gör det ingen skillnad. Jonathan Zaar kommer in brevid Panelin.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.