Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kvartsfinaldags för J20 - "Vi vet vad vi kan"

Idag åker Rögle upp till Göteborg för den första kvartsfinalen i bäst av tre mot Frölunda. För att ta tempen på laget ställde jag ett par frågor till backen Erik Lindström.



Hur har ni behållt formen inför kvartsfinalen?
- Vi hade ju ett par veckor utan matchträning, då lade vi upp det med hårda träningar med mycket kampmoment och spel i olika situationer. Sedan kört på med högt tempo senaste veckan med lättare och friare fys, korta men explosiva fyspass.

Vad kan ni förvänta er mot Frölunda?

- Med tanke på att Frölunda plockat ner några från a-lags truppen som inte varit med så mycket tidigare och de spelat bra senaste matcherna så kan man väl säga att vi slår i underläge. Vi gillar den situationen, vi vet vad vi kan och vad vi ska göra. Vi är obesegrade denna säsongen på bortaplan mot dem och så ska det förbli.

Vem blir matchvinnare mot Frölunda, någon som sett extra het ut senaste träningarna?

- Det som verkligen är vår styrka är att vem som helst kan kliva fram och avgöra en match, titta bara hur många olika matchvinnare vi haft.. Tycker vi haft olika personer som varit hetast på träningarna varje dag faktiskt! Så det blir den som är hetast för dagen.

Innan jag släpper Erik så ber jag honom sia om vilka lag som går vidare i de andra kvartsfinalerna.

- Djurgården slår ut Modo i två raka, Skellefteå tar Malmö med 2-1 eftersom de har två hemma och Hv71 tar Luleå med 2-1 också.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.