Blogg listad på Bloggtoppen.se

Vi sammanfattar.....

Ja då är det dags att summera kvällens omgång av Hockeyallsvenskan och det är tyvärr så att alla resultat gick emot Rögle, förutom att härliga Borås slog Malmö. Ett Malmö som nog inte vet vad man ska tro eller tänka i dagsläget.

* I Ängelholm presenterade sig Anders Eriksson som nog innan dagens match var okänd utanför Göteborg, Borås och Växjö. Sex mål hade han gjort innan dagens hattrick!

* Rögle sköt fler skott än Växjö men det är stor skillnad på skott och skott. Jag menar att man var chanslösa idag. Man spelar hyfsat men skapar ingenting av värde.

* Leksand förnedrade Troja och dess finske målvakt Tommi Satosaari som lämnade målet efter 3-0, ersättaren Axel Brage tackade för det genom att släppa in sju mål till. Skottstatistiken 38-28 och resultatet 10-2 säger det mesta.

* Örebro och Mora tog väntade segrar. Conny Strömberg fick nöja sig med en assist ikväll.

* Bofors spräckte Almtunas svit
ikväll så nu är det en sak mindre att tjata om.

* Malmös Wahlberg kvitterade med två sekunder kvar av matchen i Borås. Istället fick hemmalaget nöja sig med att avgöra 10 sekunder in i förlängningen.

------

Måste ge Rögles publik en riktigt stor eloge som stöttade sitt lag helhjärtat och tystnade inte förrän Växjö punkterade matchen med sitt 3-0 mål. Då började Växjös tillresta klack höras, hade Olof Erikzon fixat en läktarbelysning först då till dem? För inte kan de väl sjunga utan lampa? ;)

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.