Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fransson stal tre poäng i Leksand

Leksands IF - Rögle BK 0-1 (0-0,0-1,0-0)

26:46 0-1 Ted Brithén (P.Bergström)

Skott: 37-30 (7-17,12-5,18-8)

Notiser från matchen
Ser den viktiga matchen på Viasat och tycker att Rögle har inlett matchen väldigt bra och leder rättvist efter att Brithén tagit vara på P.Bergströms "macka".
Om det var Rögle som hade första halvan av matchen så kom Leksand in i matchen allt mer och Jared Aulin hade ett kanonläge att kvittera men uselt avslut högt över.

Rögle var nära att utöka till 0-2 men stolpen hindrade Nils Bergström som åkte sig fri. Nära där.

Domaren är aningen hemmabetonad anser jag men när Jared Aulin åker ut i slutet av andra så skanderar publiken "Sveriges sämsta domare".

Simon Olsson har varit en av de absolut bästa ikväll.

Om jag tyckt att Rögle fått billiga utvisningar på sig så höll Björklund verkligen med när han åkte ut i slutet av andra. Hulkkonen borde åkt på en "diving" där så det smäller om det.

När Leksand inte kan sätta pucken på egen hand så får man god hjälp av Jesper Jensen som dräller rejält och ger Janohls ett kanonläge men Fransson gör en fantastisk räddning.

Det är inte mycket offensiv från Rögles sida i den sista perioden. Det är Leksand som står för hockeyn medan Rögle spelar på sin ledning.

Fransson gör en av sina absoluta bästa matcher för säsongen. Jens Bergenström, Jared Aulin och Tomas Kollar kommer inte kunna somna inatt eftet Franssons avgörande räddningar.


Rögles fem bästa spelare
+++++ Jonas Fransson
++++ Christoffer Persson
+++ Patrik Bergström
++ Simon Olsson
+ Ted Brithén


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.