Blogg listad på Bloggtoppen.se

Detta var Frölundas VM-dag

Har sett två matcher idag. Först sett Danmark inte mäkta med mer än 9 skott på mål mot ett riktigt stabilt Finland. Frölundas nye målvakt Frederik Andersen storspelade.
Ett annat Frölunda förvärv som imponerade idag var Mathis Olimb som var isens kung i Sveriges premiärförlust där man tappade en lika klar som säker 3-1 ledning.
Olimb var bäst på plan, inget snack om det. Andra norrmän som visade att blåbärsnationen i hockeysammanhang är på väg mot rätt håll var Färjestads Bastiansen.

Visst Tre kronor ska inte förlora mot Norge i hockey VM men större skrällar har inträffat och jag tror detta Tre Kronor kan ta medalj. Idag visade Loui Eriksson, Patrik Berglund och Robert Nilsson upp ett bra register. Ett extra plus till Tedenby också men hittar inte någon back som förtjänar godkänt. En motorsåg rakt igenom där.

-----

Grattis till "Mifhater" som vann första VM-tävlingen och har mail att vänta. Det var tre som lyckades pricka rätt resultat men endast en hade rätt målskytt också. 5-1 och Immonen var hans tips. Grattis till 100:- på Bet at home.com samt två sittplatsbiljetter till MFF - HIF.

Ny tävling redan uppe!



Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.