Blogg listad på Bloggtoppen.se

GrönvitaSumo avslöjar - "Passningsgeni" på väg till Rögle?

Enligt uppgifter till GrönvitaSumo så förs det diskussioner mellan Rögle och John Hughes, en kanadensisk ung forward som passar perfekt in i Rögles pågående satsning, dvs ung.

John Hughes är 22 år och har redan spelat två säsonger i europa. Först i österrikiska EC Salzburg för att sedan förra säsongen inleda i SM-Liigalaget Tappara men avslutade i tyska Hannover Indians.

Utan att ha sett John spela så verkar han vara helt rätt för Rögle, rightare, ung och dessutom är han center. Inte nog med det, han spelade tillsammans med Victor Bartley i Canadas U17-lag.

Vad har han då presterat i rent poängmässigt i sin karriär? Jo sista året i starka OHL stod han för 28 mål och 63 assist, i Österrike gjorde han 43 poäng på 29 matcher för Salzburg som 20 åring. Nu senast gjorde han 28 poäng på 26 matcher i Hannover i tyska andraligan.

Det finns en drös kanadensiska spelare lediga på marknaden och troligtvis tar Rögle in en av dem, John Hughes kan mycket väl vara den spelaren om inte Rögle avvaktar och tar in ett "större" namn. När jag pratade med Hansson senast så var han ju ganska svårt att tyda, alltså vad det gäller antalet spelare man ska ta in.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.