Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sörensen debuterar mot Troja

Det kommer vara många nyfikna ögon på Evan Barlow ikväll men jag rekommenderar att hålla koll på en till. Nick Sörensen som kanske anses vara den största talangen man har i föreningen kommer att debutera ikväll. Nick är endast 15 år men hans chanser att redan nu ta en plats i seniorlaget ökar för varje dag.

- Han är skridskoskicklig och teknisk. En ytterforward med ett bra målsinne som är oerhört lovande redan, säger Hellqvist till Nätmagasinet.

Nick som tränat med seniorerna senaste veckan missar Schweizlägret nästa vecka då han ska spela med landslaget vilket även hindrar Jensen och Everberg från att följa med. Istället får August Carlsson, Axel Wemmenborn och Simon Glimhed följa med. Riktigt intressant att följa Rögles unga killar som verkligen ser ut att få en bra chans under Hellqvist som huvudcoach.

Till kvällens match kan jag meddela att jag inte kommer att liverapportera men räkna med en del artiklar efter. Förhoppningsvis någon videointervju med Barlow?

Rögles lag ikväll:

M: Gistedt (Fransson)
1: Bödker, Bartley - P.Bergström, N.Bergström, Lindgren.
2: Persson, Jensen - J.Johansson, A.Johansson, Barlow.
3: Bengtsson, Zaar - Sörensen, Hobson, Everberg.
4:                            - Glimhed, Liljewall, Olsson.
R: Glimmenvall.

Källa: Nätmagasinet.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.