Blogg listad på Bloggtoppen.se

"Daggen" på Oskarshamns radar - "Ett intressant alternativ"

I onsdags berättade jag om Oskarshamns intresse för att få tillbaka Lukas Ericsson igen. Roger Jönsson bekräftade att det var en kille man hade snackat med och att man sökte den typen av rollspelare men att det även kunde bli någon annan. Det finns alltså sidospår.. 
 
Det ryktas om Växjös Mikael "Daggen" Eriksson som är ute på marknaden är ett alternativ för rollen som den där nyttiga grovjobbare enligt tips från bra håll.
 
- Jag vill inte säga vilka klubbar som visat intresse, det får du ta med min agent. Det finns olika alternativ, det gör det, säger "Daggen" till gronvitasumo.se.
 
Jag har hört att Oskarshamn visat intresse. Skulle det vara ett bra alternativ?
 
- Självklart skulle det vara ett intressant alternativ. Oskarshamn ser ut att få ihop ett bra lag. Vi får se var jag kommer att spela, säger "Daggen" men berättar att det inte blir en återkomst till moderklubben BIK Karlskoga.
 
Lukas Ericsson eller Mikael "Daggen" Eriksson? Att någon utav dem tar rollen som den oömma nyttiga grovjobbaren i Oskarshamn ser jag som högst troligt.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.