Blogg listad på Bloggtoppen.se

Äntligen får vi se Hensick i Sverige

En spelare som ryktats till Sverige ungefär lika mycket som tvillingarna Donati är amerikanen, T.J. Hensick. Nu är det inte bara ett rykte längre för nu ska vi få se honom, i Modo. Idag gick man nämligen ut och presenterade sin stjärnvärvning som snittar över en poäng per match borta i AHL.
 
- Vi har under en längre tid haft en dialog med T.J. och är jätteglada över att vi har lyckats få till en lösning som passar in i vår ekonomiska situation. Han har under den här processen verkligen visat att han vill spela för MODO Hockey trots många andra alternativ, säger Näslund på Modos hemsida.
 
----
 
Det spekuleras redan vilka som ska anses vara favoriter när vi går in i Hockeyallsvenskan om några månader. Nu får vi en fingervisning. Igår skickade Svenska spel ut oddsen för kommande säsongs seriesegrare i Hockeyallsvenskan. Rögle är i dagsläget favoriter till tre gånger pengarna. Strax före Malmö och Västerås som står i fyra gånger just nu.
 
----
 
En annan intressant sak jag läst idag är intervjun med Janne Karlsson i Helsingborgs Dagblad. Där ger han sin syn på misslyckandet i Rögle men vill inte ta det som en personlig motgång.
 
- Vårt boxplay gick från att vara riktigt dåligt till att vara nästan i topp under grundserien. Jag vet att det pratades om att spela en offensiv och positiv hockey, det vill även jag. Men man måste ha kvaliteten för det också. Vi var så offensiva vi kunde.
 
Läs hela intervjun här.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.