Blogg listad på Bloggtoppen.se

Rocco till Troja? - Rejäl pjäs till Färjestad

Rocco är på väg till Troja enligt Smålänningen. Nej, så kul ska vi inte ha det men givetvis kommer ca 75% där ute att tänka på en viss Siffredi. Det kan säkert bli lite humor på läktarna under säsongen. Hans namne Vince Rocco ska vara på väg in till Troja. De uppgifterna trycker man rätt hårt på och då stämmer de säkert.
 
Det handlar om en 25-årig vänsterfattad kanadensare med italiensk pass som spelat både i den italienska ligan och i deras landslag. På de två senaste säsongerna har han samlat ihop mäktiga 110 poäng men om det är något vi lärt oss av sådana siffror så är det inga garantier för en bra spelare. Kolla Tingsryd ifjol och även en viss Scandella är bra färska exempel. Nu kan detta säkert bli bra ändå. Han har dessutom levererat mycket poäng borta i NCAA som ung.
 
----
 
Något som inte är ett rykte utan bekräftat är Färjestads senaste värvning. Idag presenterade man Shawn Belle. En defensiv backpjäs som fått en del chanser i NHL men mest fått kriga i AHL innan han hamnade i Tyskland där han spelat de två senaste säsongerna. Det är en rejäl bit på 190 cm och 105 kg som beskrivs utnyttja sina kilo genom tufft aggressivt backspel.
 
- Belle är en stabil defensiv back med bra skridskoåkning som är snabb till puck och vi tror att han kommer att kunna hantera mycket istid för oss, säger Färjestads Anders Steen på klubbens hemsida.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.