Blogg listad på Bloggtoppen.se

Växjö gick plus - Nu ska man satsa hårdare på truppen

Växjö satsade rätt hårt förra säsongen. Robert Rosén kom hem, Vampola och andra spetsspelare värvades för att man skulle nå SM-slutspel. Dit nådde man aldrig och då kan man kanske tro att man visar dåligt resultat även ekonomiskt också? Så är det inte, för enligt Smålandsposten så visar man ett plus på en miljon för säsongen 12/13. Man omsatte 133 miljoner vilket är en ökning med 16%. Den ökningen kommer från både ökade reklam och entréintäkter.
 
- Vi är såklart nöjda med att vi har hållit vår budget. Det som skiljer är att vi har sålt mer till företag och att vi har sålt mer i vår arena, säger vd Anders Öman till tidningen.
 
Nu kommer man att satsa hårdare. Inte budgetera med att gå lika mycket plus.
 
- Vi har budgeterat för ett litet mindre plus, inte så mycket som detta år. Vi kommer att satsa lite mer på laget och kommer att skruva i små detaljer för att göra saker och ting lite bättre. Det allra viktigaste är att vi fortsätter och inte ligger under den likviditetsnivå vi har nu.
 
Snart får vi se Rögles siffror. Jag blir förvånad om man visar upp ett positivt resultat. Värvningar som Aaltonen, Janne Karlsson tillsammans med dåliga publiksiffror talar för att man satsade hårt ekonomiskt för att stanna kvar i Elitserien.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.