På Spin Palace Casino finner du alla spel du kan tänka dig: Slots, Blackjack och Videpoker. Besöker du se.spinpalace.com som ny spelare har du möjligheten till en bra bonus.
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Från Flyers till Södertälje

Södertälje har fått en mardrömsstart på säsongen och ligger efter sex spelade omgångar sist i Hockeyallsvenskan. Nu är hjälp på väg. Carl Hagelin från New York Rangers är redan presenterad sedan tidigare, idag kom nästa NHL-förstärkning. Det är Philadelphia Flyers Matt Read som förra säsongen noterades för 47 poäng på 79 NHL-matcher som ansluter till SSK under lockouten. En vän till Emil Billberg som har ett finger med i spelet här, de båda spelade tillsammans under fyra säsonger i college.
 
- Read är en skicklig och mångsidig forward/center. Han tävlar intensivt och har näsa för att göra mål på kanadensiskt manér med styrningar och returer samt har ett bra snabbt skott. Med Matts allsidighet där han bemästrar det mesta kommer han att vara en stor tillgång för SSK, säger Per Nygårds på klubbens hemsida. 
 
Södertäljes klättring i tabellen kan starta. Idag möter man Örebro borta, dock utan sina NHL-förstärkningar.
 
 
 

J20 - Norlövs härliga helg gav Rögle full pott

Rögles J20 har tagit full pott på helgens roadtrip. 7-4 på Södertälje igår följdes upp med en förkrossande 7-0-seger mot Huddinge idag.
 
En som fått det att lossna ordentligt i helgen är Oskar Norlöv. Under helgens två matcher har han stått för tre mål och fem assist. Spelling som värvades för A-laget inför säsongen fortsätter att producera, igår tre assist och idag plussade han på med ett mål och en assist.
 
Dagens målskyttar mot Södertälje var: Norlöv 2, Synnelius, Törnkvist, Spelling, Åkesson, Ericson-Waldeborn.
 
Helgens resultat innebär att Rögle nu klättrar uppåt i tabellen och ligger på en snygg fjärdeplats med 10 poäng efter sex omgångar.

Sylwander om situationen - "Behöver spela matcher också"

 
 
Ängelholmssonen Daniel Sylwander har hamnat i kläm. Han är precis på gränsen till att få spela i A-laget. Under försäsongen fick han spela matcher men när sedan Elitserien drog igång så har det blivit fyra matcher på bänken varav noll sekunders istid. Samtidigt har han alltså fått stå över J20s matcher då han varit uttagen för A-lagets matchtrupp. Knappast optimalt.
 
- I längden behöver jag absolut få spela matcher också. Just nu så kör jag på så gott jag kan på träningarna och visar att jag verkligen vill vara med på 12 forwards. Förr eller senare hoppas jag att chansen kommer och då ska jag ta den, säger Daniel Sylwander till gronvitasumo.se.
 
Frågan är oundviklig med tanke på hans situation. Finns det några tankar på utlåning?
- Absolut har jag tänkt så men först och främst vill ska jag göra vad jag kan för att ta en plats bland de 12 forwards som startar. Sen i längden behöver jag absolut matchträning också.
 
Vad finns det för alternativ utifrån. Hur ser du på en utlåning och finns det konkreta diskussioner där?
- Jag vet faktiskt inte. Jag har inte snackat med Pelle om det än.
 
På tisdag möter Rögle AIK på Hovet. Med tanke på det Rögle visat upp offensivt anser jag att det är hög tid att ge Sylwander en chans från start.

Sörensen tillbaka med besked

Nick Sörensen debuterade i Rögles A-lag som 15 åring och spås en lysande framtid. Inför förra säsongen var det ganska många som räknade Nick som en permanent spelare på fyra kedjor i A-laget. Så blev det inte, han packade trunken och åkte över till Kanada och Quebec Remparts.
 
Han fick en bra start och noterades för nio poäng på åtta matcher innan Jonathan Lessard den 28 oktober satte in en bentackling som förstörde Nicks knä och säsong. 
 
Nu är han tillbaka och det med besked. Igår gjorde han två mål och har på säsongens tre inledande matcher samlat ihop fem poäng.
 
----
 
Fick ett mail som undrade hur det gick i mitt Quicktip i torsdags.  Vinnarna var Farinae 250:-, Mikael Larsson 150:- samt Anders Paradis 100:-. Ni har era priser på era Betsafekonton.

HV71 var flera nummer för stora

Efter segern uppe i Växjö i torsdags så var det många förväntansfulla Röglesympatisörer som tog sig till Lindab Arena ikväll för att spana in mötet med HV71.
 
Skulle vi få se ett offensivt mer modigare Rögle? Nej, mönstret var sig likt och med facit i hand var dagens gäster sju nummer för stora ikväll. Visst, Rögle var absolut med i matchöppningen men ungefär samtidigt som Kristiansen sätter 0-1 så inleds den stora dominansen från HV71 som skulle hålla matchen igenom. Rögle var flera nummer för litet på alla plan, aggressivitet, spelskicklighet och tempot var betydligt bättre hos gästerna.
 
Matchen slutade 1-4 sedan Sondell reducerat i ett powerplay i slutperioden. Spelet jämnade ut sig en aning i den sista perioden men det var mer HV71 som drog ner på tempot, matchen var redan vunnen. Efter två perioder sa skottstatistiken 12-31 och det speglade matchen väl.
 
Vi känner igen mönstret, Rögle spretar åt alla håll, sätter inte passningarna och är för bekväma när man väl kommer upp i banan. När man väl kommer in i mittzon så står HV där och bara fångar in hur enkelt som helst. Idag vill jag påstå att man inte gav sig själv chansen, respekten för HV71 var tillsynes väldigt stor. Samtidigt var HV71 så mycket bättre rakt igenom.  
 
Det går inte att hissa eller dissa någon i Rögle. Det är lika tamt överlag idag. Däremot finns det massor att lyfta fram hos gästerna. Kedjan med Rakshani, Krog och Fasth är så fruktansvärt vass. En sak jag inte kan låta bli att tänka på, Pelle nobbade Rakshani veckan före han blev klar för HV71. Det har jag fått klart för mig. Utan att såga Preissing eller Iggulden så kan man säga att Rakshani känns som en spelartyp som Rögle totalt saknar. Han är en av de absolut bästa spelarna jag sett i Lindab Arena. Så fort den kedjan sätts på isen så vet man att nu kommer det hända saker.
 
En annan jag tyckte stack ut ordentligt var HV:s #6 Fantenberg. "Jackes" och Glimmenvalls kusin, född 91 och visar verkligen varför han går före många andra i en stark backbesättning. Offensivt skicklig, ett mål, ett stolpskott och aktiv matchen igenom. Davidsson är inte speciellt farlig framåt idag men i mittzon är det han som bestämmer.
 
Jag hoppas inte att dagens insats var "sanningen", att Rögle är så långt ifrån HV71 på hemmais. Det är offensiven som hackar ordentligt och när Gerber är mänsklig så känns Rögle tyvärr som ett enkelt byte. På tisdag väntar AIK på Hovet i en tidig jumbofinal. Då vill jag se ett lag som tror på sitt spel och som vågar gå för det.
 
Rögle - HV71  1-4 (0-2,0-1,1-1)
 
12:30 0-1 Tommy Kristiansen (Strandberg, Luoma)
16:12 0-2 Oscar Fantenberg (Fasth, Wesslau)
23:59 0-3 Rhett Rakshani (Fasth, Fernholm)
46:54 0-4 Rhett Rakshani (Krog, Fantenberg)
52:46 1-4 Daniel Sondell (Johansson, Liljewall)
 
Skott: 26-44 (6-12, 6-19, 14-13)
Utvisningar: 6 x 2 min för båda.
Publik: 4312
 
Matchens fem bästa spelare
***** Rhett Rakshani - Bästa spelaren jag sett i Lindab.
**** Jesper Fasth - Spjutspets, mot VM!
*** Oscar Fantenberg - Nu förstår jag varför han går före i kön.
** Jason Krog - smartare än Davidsson, det räcker så.
* David Petrasek - Glänser!
 
----
 
Litet plåster hämtar jag från Södertälje där Rögles J20 vann med 7-4. Därifrån noterar jag följande:
* Andreas Wingren gjorde viktiga 0-1 och 0-2.
* Tre assist från Spelling.
* Oskar Norlöv var värre, ett mål och tre assist.
* Daniel Zaar noterades för ett mål och två assist.
 
 
 
 
 

Himelfarb ska väcka Weinhandl

Det är faktiskt hockeysverige.se som gjort mig uppmärksam på detta. Rögles förre poängkung, Eric Himelfarb har inlett säsongen i Linköping som center i fjärdelinan. Mot Rögle tyckte jag att han var en av Linköpings absolut bästa spelare. Trots det har Himelfarb fått fortsätta i en mindre roll.
 
Idag flyttas han upp i hierakin när han får Almtorps plats mellan Jämtin och Weinhandl.
 
- Jag ser verkligen fram emot det. Kul att få en mer offensiv roll. Det är en möjlighet för mig. Det kändes bra i Stockholm och vi ska fortsätta att spela enkelt, säger Himelfarb till Corren.
 
Det ska bli intressant att se om Weinhandl får igång produktionen. På säsongens sex första matcher har storstjärnan bara nätat en gång.
 
 
 

Tävling - Rögle - HV71

Idag tävlar jag ut det sista av tre NHL 13-spel.
 
Tävling. Hur slutar matchen, Rögle-HV71 och vem gör matchens första mål? Tre perioder gäller.
Skulle det mot förmodan behövas utslag så gissa publiksiffran med.
Ex: 3-3 Rakshani 4500
 
* Den som sätter resultatet, målskytten och är närmast rätt publiksiffra vinner NHL13 till PS3 eller XBOX 360 från ICA Maxi Ängelholm.
* Alla med båda rätt vinner en värdekod från Onlinepizza.se på valfri maträtt upp till 100:-.
 
 
 
Glöm inte mailadress och senast 18:30 ska det vara inne. En gissning per besökare. Men är ni flera i familjen så är det självklart fritt fram att låta alla tävla. Har ni inte Cmore men vill se kvällens match så kan ni se matchen här.

Fler NHL-proffs till Allsvenskan

Godmorgon. Jag somnade i den andra periodpausen igår, snacka om att man var slut. Nu är man uppe igen för 10 nya timmar på jobb.
 
Resultat från gårdagen:
 
Malmö - Djurgården 1-2 - Djurgården vände i sista, Tim Eriksson matchvinnare. Hade sovit bättre om jag fått reda på det innan ;).
Tingsryd - Asplöven 2-1 - Tommy Enström avgjorde med sitt 2-0-mål.
Troja - Örebro 2-7 - Troja nere på jorden. Första förlusten på tre perioder.
Almtuna - Karlskrona 2-3 - Viktig bortaseger för KHK. Höglund avgjorde med dryga fem kvar.
 
----
 
NHL-proffsen gör klar skillnad. Se på Anze Kopitar och Alexander Steen för att nämna två. Douglas Murray är klar för Djurgården men papperna var inte klara så hans debut fick vänta. Nu besegrade Malmö ändå.
 
Nästa spelare från NHL är klar. Carl Hagelin ansluter till Södertälje.  Kan New York Ranges-forwarde väcka laget som fått en blytung säsongsstart. 
 
- Självklart känns det riktigt kul att få in Calle i truppen. Vi vet exakt vad vi får i honom och självklart är en spelare av hans kaliber utmärkande i vilket lag som helst i Sverige. Calle är såväl snabb som energisk och uppoffrande. Han har ju deltagit i våra förberedelser inför säsongen vilket givetvis är en stor fördel, säger Nygårds till Södertäljes hemsida.
 
----
 
Rögle - HV71 ikväll. Känner mig redan tokladdad för att se Rögle fortsätta på resan man inledde i Växjö.
 
 

Tangnes fortsätter med samma lag

Gårdagens seger betydde tre poäng och en rejäl portion självförtroende. Nu är det dags att vända blad för imorgon väntar HV71. Ett lag som imponerat och hade inför gårdagen vunnit de fem inledande matcherna. Nu föll man uppe i Örnsköldsvik och kommer säkert vara revanschsugna inför mötet med Rögle imorgon.
 
Rögle har släppt laget och det är exakt samma formationer som mot Växjö igår vilket innebär att Panelin-Borg fortsätter på bänken samt att Fredrik Warg fortfarande är skadad. Dan Tangnes säger så här om HV71 på Nätmagasinet :
 
- HV kommer förmodligen tillhöra topplagen, de är väldigt skickliga på allting. Vi måste vara fokuserade och hålla oss till vår gameplan. Spelet ska vara lika tight som mot Växjö.
 
Laget:
 
Gerber (Fransson)
Sondell, Preissing - Tjärnqvist, Barta, Iggulden
Strbak, Jensen - Everberg, Johansson, Brendheden
Bonsaksen, Kukkonen - Liljewall, Brithén, Lindgren
                                      - Lilja, Bergström, Lindqvist-Hansen
Bänken: Panelin-Borg, Sylwander.
 

Stabilt Rögle vann i Växjö

Då är första bortasegern inkasserad och det var en insats som gav mersmak. Rögle vann uppe i Växjö med 3-1. Detta var absolut en rättvis seger trots att Växjö vann skotten med 28-15. Rögle var för första matchen denna säsong det lag som tog tag i taktpinnen från start och fick också det så viktiga 0-1-målet som belöning. 
 
Redan 8:54 in i matchen så stod det 0-2 på tavlan. Mike Iggulden som jag tyckte kom igång redan förra matchen låg bakom Rögles drömstart. Både Barta och Tjärnqvist fick öppna mål sedan Iggulden serverat dem. Mattias Modig i Växjökassen fick inte något större hjälp av sitt försvar som var väldigt ihåligt från start.
 
0-2 stod sig sedan fram till den andra periodens sista sekund då Viktor Lindgren satte spiken i kistan. Från egen zon tog han sig fram på vänsterkanten och skar in framför mål och satte in en perfekt hakträff på Växjö. Ska nämnas att Växjö strax före haft ett powerplay.
 
I den sista perioden spelade Rögle på resultatet och som vi vet vid det här laget så är lagets defensiv riktigt stark och med Gerber längst bak så ska det mycket till för att Rögle ska tappa en tremålsledning. Växjö fick in en reducering till slut, sedan Rögleförsvaret tappat räkningen och missade Reddox som inte gjorde något misstag när han blev frispelad framför Gerber.
 
Gerber var lika bra som vanligt även om han inte behövde jobba ihjäl sig ikväll. Rögleförsvaret bjöd inte på mycket. Rögles bästa spelare ikväll vill jag säga att Mathias Tjärnqvist var. Idag kom han loss och levererade framåt, tacklades men framförallt stod han för ett stort jobb i defensiven. Barta och Iggulden var också bland de bättre.
Sondell som fick ta en del skit efter Timrå studsade tillbaka idag och var tillsammans med Preissing Rögles bästa backar. Sondell spelade klokt, utan misstag och levererade puckarna framåt. Preissing som jag främst sett som ett offensivt vapen gjorde verkligen skitjobbet idag. Strbak var tillbaka och det märktes. Det var inte lika bekvämt att doppa näsan framför Gerber som det varit tidigare. Bonsaksen, Jensen och Kukkonen gör alla en bra match.
 
Tycker även att jag vill lyfta fram Tangnes coachning idag. Tidigare har man rullat jämnt på formationerna men om jag inte är snett på det så coachade han betydligt mer idag och gav de "heta" spelarna mest speltid medans tex fjärde fick spela sporadiskt när det var läge. Nu fick man luft under vingarna efter de två tidiga målen och då växer tuppkammen snabbt.
 
Vad ska man säga om Växjö? Kul att se Alexander Johansson som såg ut att vara beredd att välta berg för att besegra sina vänner från Ängelholm. En annan sak jag reagerade på, Tim Heed är en powerplayspecialist, det vet vi alla. Däremot är det knappast optimalt att nästan enbart låta honom spela så fort man är en man mer. Komma in iskall, nej, han kom absolut inte upp i den nivå han visade i Malmö förra säsongen.
 
Nu har Rögle sex poäng på sex matcher. Dagens "trea" var förlösande. Snacket om att det är 50 omgångar kvar kan man inte köra med efter varje förlust. Lagen framför plockar poäng.
 
På lördag kommer HV71 till Lindab Arena och det ska bli intressant att se hur Rögle fortsätter resan efter dagens seger.
 
Cirka 150 tillresta fans åkte upp idag trots den knackiga starten. Trots Växjös trumma, "klappor" och att man stod och skrek rakt in i plexiglaset så hördes man och vann läktarmatchen ikväll. Växjös publik får ett stort minus, när den andra perioden tog slut buade man ut sina "hjältar" och sedan hörde jag inte dem i tredje överhuvudtaget.
 
----
 
Surgubben vann "snabbtävlingen". Rätt målskytt och endast 8 sekunder ifrån exakt tid. Du har däremot glömt mailadressen så maila mig så löser vi din vinst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snabbtävling! - Dags för första bortasegern ikväll

Om två timmar släpps pucken i Vida Arena. Det är två lag som söker revansch. Växjö föll ihop som ett korthus senast i 3-8 förlusten uppe i Linköping. Om man bortser från den förlusten så har Växjö inlett säsongen klart bra. Man har bland annat besegrat både Skellefteå och Frölunda på bortais samt lyckades man besegra Timrå hemma, något som Rögle inte mäktade med.
 
Rögle har inlett serien svagt och söker efter formen. Endast en seger (Färjestad 5-2) på de fem inledande omgångarna. Inför denna match har Tangnes gått ut och sagt att man ändrat lite i sitt sätt att spela för att få det att lossna.
 
Mike Iggulden som fortfarande är mållös såg betydligt bättre ut senast och är säkert väldigt sugen på att spräcka nollan mot hans gamla lagkamrater ikväll. Även Gerber återvänder till sin före detta hemmaarena. Så räkna med att duon kommer att göra allt i sin makt för att Rögle ska säsongens andra seger ikväll.
 
Känslan inför kvällen säger att det är dags för Rögle att släppa på handbromsen. Växjö är ett lag man mött flera gånger de senaste åren och därför tror jag att den där jätterespekten som man visat för andra lag inte är lika stark ikväll. 
Första målet kommer att vara viktigt, Rögles mönster har under säsongsinledningen varit att man inte alls varit med från start och vid samtliga matcher har man hamnat i underläge.
 
Rögle:
Gerber (Fransson)
Sondell, Preissing - Tjärnqvist, Barta, Iggulden
Strbak, Jensen - Everberg, Johansson, Brendheden
Bonsaksen, Kukkonen - Liljewall, Brithén, Lindgren
                                      - Lilja, Bergström, Lindqvist-Hansen
Bänken: Panelin-Borg
 
Växjö:
Mattias Modig (30 Fredrik Norrena)

Noah Welch, Björn Karlsson - Gustav Hjalmarsson, Robert Rosén, Tomi Kallio

Kristofer Berglund, Jeremias Augustin - Petr Vampola, Alexander Johansson, Liam Reddox

Niclas Lundgren, Jonas Holös - Steve Saviano, Brad Moran, Jan Urbas

Tim Heed - Johan Markusson, Erik Josefsson, Johan Andersson

Bänken: Mikael Eriksson

 

Mitt tips: 1-3

 

Kan ni inte se matchen på plats och inte har tillgång till Cmore så kan ni se matchen här.

 

----

 

Snabbtävling för er som är flitiga besökare så här nära match.

Vem gör Rögles första mål och för utslag, vilken tid kommer det?

Den som har rätt målskytt och är närmast tiden vinner 300:- i presentkort från Familia Köpcenter. (Kan bytas ut mot trisslotter ifall du inte bor i närheten.)

 

Glöm inte mailadress och senast 19:00.


Vem kan sin hockey bäst? - Testa Grönvitasumos Quicktip

På matchdagen brukar jag köra en tävling där ni får tippa resultat och målskytt. Till denna match testar jag något nytt som min samarbetspartner Betsafe.com plockat fram. Det är omgångens matcher med extra fokus på Växjö-Rögle.
 
Det hela går ut på att du helt gratis går in och tippar en enkelrad. Det enda kravet är att du är 18 år och kund hos Betsafe och har lagt ett spel för 20:- de senaste 20 dagarna. Har du inte det så kan du gå in här och lägga en tjuga där så är du med i denna tävling du också.
 
De tre bästa vinner:
1:a 250:-
2:a 150:-
3:a 100:-
 
Tävlingen är bara för bloggens läsare och enda sättet att nå den är att klicka HÄR. Första rundan är lite av ett test för att se hur stort intresset är. Om det blir lyckat så kommer priserna att bli bättre framöver.
 
Jag kommer givetvis ge er vinnarna här efteråt.
 
Klicka på bilden för att hamna rätt.
 
 
 

Mitt avslöjande stämde - Karlsson till Jokerit

Igår var jag först med att avslöja att Erik Karlsson var på väg till Jokerit. Trots att GP var timmar med "sitt" avslöjande gällande samma sak så fick de hela credden för detta. Man är van, det är inte första gången man blir blåst. Måste säga att det känns lika skönt varje gång man har saker som sedan visar sig vara helt riktiga. Denna gång fanns det inga tvivel.
 
Idag har Jokerit presenterat sitt den svenske NHL-stjärnan.
 
- Erik Karlsson är världens bästa spelare och hans överlägsna färdigheter är exceptionella, säger Jokerits GM Jarmo Kekäläinen till klubbens hemsida.
 
Kontraktet är "månad till månad" säsongen ut där både spelare och klubb kan säga upp avtalet vid varje månadsskifte. Erik ansluter till Jokerit på fredag och förväntas debutera dagen efter.

Olimb, Ståhlberg och "Zäta"

Att säga att Rögle haft skadeproblem vore orättvist. Att man saknat Martin Strbak och nu även Fredrik Warg är naturligtvis tunga avbräck. Skador är något alla lag kommer att få lida utav. Värst har det väl ändå för Modo som sedan tidigare har både Samuel Påhlsson och Mattias Ritola borta en längre tid.
 
Igår åkte Frölundas center Mathis Olimb på en knäskada. Nu var det inte så illa som korsbandet vilket hade förstört hela säsongen. Istället var det "bara" en ledbandsskada. Domen säger att han blir borta 6-8 veckor. Sedan tidigare har Frölunda även Kahnberg på skadelistan.
 
- Väldigt tråkigt förstås för Mathis och laget med den här skadan. Mathis har ju inlett säsongen väldigt bra och var en viktig kugge i vårt lag. Men nu får andra spelare kliva fram och ta lite mer ansvar, säger Kenta Johansson på Frölundas hemsida.
 
Modo täppte igen sin ena lucka med att låta lockoutspelaren Alexander Steen spela. Frölunda kan gå samma väg, för idag var nämligen Chicago-anfallaren Viktor Stålberg med och tränade. Man verkar inte se något hinder i överenskommelsen bland elitserieklubbarna.
 
- Som vi sagt tidigare så fattar vi våra egna beslut utifrån det läge vi är i, säger Frölundas klubbdirektör Larqvist till Expressen.
 
----
 
En spelare som K-A-N bli aktuell för spel i Rögle och det nu blir lockout hela säsongen är, Henrik Zetterberg. Ett långskott och en ren spekulation. Timrå har inte råd.
 
- Vi vet att det kostar väldigt grova pengar och de resurserna har vi inte, säger Timrås klubbdirektör Lars Nolander till Expressen.
 
Nu är det bara rena spekulationer men om Timrå inte skulle få kunna vaska fram lite extra slantar ur sina sponsorer mot att få se sin "Zäta" i laget, så vet vi alla att Henrik tillsammans med sin Emma har ett hus utanför Ängelholm som bara står och dammar. Dessutom har "Zäta" tränat med Rögle tidigare. Innan ni går igång fullständigt så säger jag återigen, detta är bara spekulationer med ett antal "om" med i leken.

Strbak tillbaka - Rögles lag mot Växjö

Nu glömmer vi gårdagens 0-1 mot Timrå och fokuserar på morgondagens match uppe i Vida Arena. Rögle har släppt laget på Nätmagasinet och den stora nyheten är väl att Martin Strbak äntligen är tillbaka.
 
- Jag är oerhört motiverad att spela. Hockey är precis lika roligt som det alltid varit, det är därför jag fortfarande spelar. Mer än två veckor har gått, nu är jag helt återställd och allt känns väldigt bra. Jag har kunnat träna på
bra både på isen och på gymmet och känner mig stark, säger Strbak till Nätmagasinet.
 
Victor Panelin-Borg blir precis som under slutet av försäsongen den som får ta plats på bänken när backbesättningen är hel. Inget givet val om ni frågar mig. I övrigt är laguppställningen nästintill intakt, Sondell flyttas till Preissing annars är det samma formationer som mot Timrå.
 
Rögles tränare säger så här inför matchen:
 
- Det finns mer skicklighet i Växjös lag än det finns i Timrås. Växjö kommer säkert lite stukade efter 8-3 i Linköping och vill säkert sätta prägel på matchen inledningsvis. Vi måste vara bekväma med att inte kunna hålla i taktpinnen i 60 minuter och tvärtom hitta en trygghet i det spel vi har. Det är den skillnaden som är mellan matcher i allsvenskan och Elitserien. Du får aldrig de ytorna i Elitserien och du kommer aldrig hålla i taktpinnen i 60 minuter i en Elitseriematch, säger Tangnes på hemsidan.
 
Laguppställningen mot Växjö
 
Gerber (Fransson)
Sondell, Preissing - Tjärnqvist, Barta, Iggulden
Strbak, Jensen - Everberg, Johansson, Brendheden
Bonsaksen, Kukkonen - Liljewall, Brithén, Lindgren
                                      - Lilja, Bergström, Lindqvist-Hansen
Bänken: Panelin-Borg
 
Fredrik Warg är skadad, Sylwander och Spelling inte uttagna.
 
Rögles supporterklubb arrangerar bussresa och har fått in 56 anmälningar. Så med bilar och annat löst folk så lär Rögle få ett hyfsat stöd där uppe imorgon.
 
 

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.