Blogg listad på Bloggtoppen.se

Två backar och en forward - Sevc ligger lågt

Från och med idag och fyra veckor framåt har jag semester. Väldigt härligt ska ni veta. Det är inget ni kommer att märka av här på bloggen utan jag kör på som vanligt. Det händer inte så värst mycket för tillfället.
 
Rögle har tre platser kvar att fylla innan Pelle Svensson har spikat truppen. Två backar och en forward. Av alla namn det surrats kring har jag ärligt inget som känns närmare än något annat, om nu inte Lee Goren är på ingång. Där är det helt och hållet "locket på" från alla håll.
 
Det har nästan gått en månad sedan jag kontaktade Martin Sevc (läs här). Då hade han genomfört en lyckad operation och ville först och främst känna sig helt återställd innan det var läge att gå vidare med någon klubb. Han hade inte alls bråttom. Något jag hört att han aldrig har även om han varit hel.
 
Igår kollade jag status på honom igen. Antingen är det locket på även där eller så talar han sanning när han säger att det är samma status som för en månad sedan.
 
- Jag är fortfarande inte helt återställd efter operationen och därför är situationen den samma som senast, säger Martin Sevc till gronvitasumo.se.
 
Om Rögle fortfarande är aktuellt eller inte vill han inte ge ett klart besked på utan säger bara att han "hoppas på det". Är det så att man tog in Martin Strbak på den platsen eller har man utrymme för Sevc också? Det som talar emot är att Rögle söker högerfattade backar.
 
Rögles elitserietrupp saknar en forward och två backar. Om en månad ska truppen vara på plats för att gemensamt förbereda sig inför säsongen.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.