Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sterner klar för två säsonger i Rögle

Det har surrats ganska rejält sedan uppgifterna om hans besök kom ut igår. Rögle har presenterat Robin Sterner som sitt senaste nyförvärv nu ikväll.
 
- Robin är en stor och stabil tvåvägscenter som har en större offensiv uppsida än han bevisat såhär långt i sin seniorkarriär. Vi tror att han kan blomma ut ännu mer hos oss och vara en bärande spelare även på seniornivå, säger "Masken" om sitt senaste förvärv på Nätmagasinet.
 
Sterners kontrakt med Rögle är på två säsonger och han ansluter redan på måndag. Han säger att valet inte var speciellt svårt när Rögle hörde av sig.
 
- Jag var nere och träffade klubben och fick ett uteslutande gott intryck. Det var inget svårt val när Rögle visade intresse för mig.
 
Då har Rögle två centrar, för även om Robin spelat som ytterforward i Timrå så är det som center han värvats. Han kommer att spela i #11. Rögles unga satsning fortsätter och att det finns potential är det ingen tvekan om. Nu lär de sista platserna gå åt etablerad spets. Det är jag ganska övertygad om. Inget ont om dessa unga framåtsträvande talanger men laget behöver lite rutin och etablerade spelare på nivån för att balansera upp det.
 
Rögles lagbygge 13/14
 
Målvakter:
Kevin Lindskoug (92)
Brandon Maxwell (91)
 
Backar:
Jesper Jensen (91)
Tim Kunes (87)
Andreas Lilja (75)
Niklas Hansson (95)
Victor Panelin-Borg (90)
Eric Persson (90)
Victor Berglind (92)
Anton Cederholm (95)
 
Forwards:
Robin Sterner (90)
Viktor Lindgren (86)
Mathias Tjärnqvist (79)
Christopher Liljewall (89)
Erik Thorell (92)
Dennis Everberg (91)
Alexander Lindqvist-Hansen (92)
Daniel Sylwander (92)
Tobias Törnkvist (94)
Daniel Zaar (94)
Jakob Lilja (93)
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.