Blogg listad på Bloggtoppen.se

Viktig pusselbit på plats i Timrå

Två elitserielag åkte ur. Rögle har redan 20 spelare klara inför säsongen som väntar. Det andra laget, Timrå, har idag fått sin första. Även om vi ska vara väl medvetna om att Timrå är hindrade av sin ekonomiska kris så har man själv satt sig i den sitsen och den sportsliga biten tar inte hänsyn till det som sker utanför. I dagsläget är Rögle mil före.
 
Idag kom den första pusselbiten i Timrås lagbygge och det var en tung sådan. Lagkapten Per Hallin signerade ett kontrakt som sträcker sig ända fram till 2016. 
 
- Pelle visar gång på gång att han är en kulturbärare med Timråhjärtat på rätta stället och han har med eftertryck visat att hans spel håller mycket bra klass både nu och några år framåt, säger Kent Norberg på Timrås hemsida.
 
Detta innebär att Per Hallin kommer upp i 13 säsonger i Timråtröjan om kontraktet fullföljs. Sådant ska alltid hyllas och speciellt på denna nivå. En grymt viktig pusselbit och precis vad laget behövde.
 
Även om Andrée Brendheden inte hade samma ikonstatus eller var kapten sedan tidigare så var det en nyckelspelare som tillhörde toppen i laget 2007-2009. Detta påminner om den signalen han skickade 2010 när han stannade kvar i Rögle och skrev på för tre säsonger och tog ansvaret som kapten, det efter att man hade åkt ur. Man vill som supporter och sponsorer ha signaler. Då var Brendhedens treårskontrakt något som fick oss att tända till igen efter degraderingen och jag tror att man känner likadant i Timrå idag. Positiva signaler och när det är dags för seriepremiär i september så kommer Timrå att ha lika många spelare som Rögle och att man just nu ligger kommer vara glömt där och då.
 
Det första nyförvärvet sägs också vara nära. Enligt NSD så är Luleås talang, Johan Porsberger klar och gör Per Hallin sällskap i Timrå.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.