Blogg listad på Bloggtoppen.se

"Grönvita Karlskrona" - En vecka = 100 anmälda

Efter en säsong av motgångar där man som Röglesupporter mått mindre bra så kan man fråga sig om det finns någon bitterhet kvar? Säkerligen, däremot har många med mig lagt det bakom sig och längtar redan enormt mycket till det ska dra igång igen. Rögles nysatsning är precis i vår smak då den byggs på hjärta och fart.
 
Ett stort bevis på att jag inte är ensam om att se det så här, är att AIA:s satsning där man redan på årsmötet för en vecka sedan gick ut med att de 100 första som anmälde sig till bussresan till bortapremiären mot Karlskrona fick resa plus biljett för 200:-. Idag, en vecka senare, är alla 100 platserna uppbokade. I maj månad!
 
Om 108 dagar står vi i Karlskrona i hundratal för att visa att vårt stöd. 100 lär bli fler, man kan givetvis fortfarande anmäla sig och se till så att fler bussar fylls. Nu är priset 300:- (resa+biljett). Tillsammans ska vi skapa ett gröntvitt Karlskrona.
 
Försäkra er redan nu om en plats, det lär bli ett härligt minne. Boka HÄR. Tillsammans ska vi lyfta Rögle återigen.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.