Blogg listad på Bloggtoppen.se

De la Rose till Almtuna

Almtuna har presenterat en back idag. Det är Erik de la Rose som ansluter. Den förre leksingen var utlånad till norska Lillehammer den gångna säsongen och gjorde bra i från sig. Nu återvänder han till Sverige men inte till Leksand som han hade kontrakt med utan till Almtuna.
 
- Erik de la Rose är en back med otroliga kvaliteter vad det gäller spelskicklighet. Han är en väldigt bra offensiv back och användbar i power play. Med ytterligare en offensiv rightback skapar vi ett större hot i anfallszon. Det blir inte optimalt med bara leftbackar utan det är bra att ha variation mellan left- och rightbackar. Därför blir Erik en väldigt viktig pusselbit i vårt lagbygge och det ger oss mer och bättre förutsättningar till ett bättre spel i anfallszon. Vi är väldigt nöjda med att få in de kvaliteter som Erik besitter i lagbygget, säger Tobias Pehrsson till klubbens hemsida.
 
Därmed har Almtuna åtta backar. Förutom Erik De la Rose har man Per Svensson, Fredrik Sandgren, Andreas Näsman, Martin Nilsson, Marcus Högström, Adam Bergqvist och Victor Aronsson.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.