Blogg listad på Bloggtoppen.se

Glimmenvall och Smeds på väg in i Rögle

Först var det tack och hej till storebror Daniel, året senare såg det ut som att lillebror också skulle få tacka för sig. Nu ser det istället ut som att båda återförenas i Rögle igen.
 
I väntan på Jakob Johanssons besked levererade Helsingborgs Dagblad idag en överraskande nyhet om hans bror, Daniel Glimmenvall.  Han ska ta Kenny Jönssons plats i staben men han lär inte få samma roll. Enligt tidningen så ska Glimmenvall bli en renodlad individuell tränare. Han vill själv inte bekräfta något men när han får frågan om hur han ser på en sådan roll så säger han så här:
 
- Som ett drömjobb. Jag har spelat hockey på ganska hög nivå länge och har spelat ihop med många unga, talangfulla spelare. Man behöver hjälp när man är ung och det finns mycket man kan göra.
 
Jag litar fullt ut på att dessa uppgifter stämmer. Helsingborgs Dagblad brukar alltid vara rätt på det. Nu kommer säkert många fråga sig om varför Kenny inte fick ta den rollen? Det är säkert många faktorer som spelar in där och nu har man tagit detta beslut.
Glimmenvall känner till både "Masken", Gunnar Persson, Dan Tangnes och resten av ledarstaben sedan tidigare. Han har stor rutin från spel på hög nivå i Sverige och kan säkert vara en stor tillgång för detta unga utvecklingsbara lag. Personligen har jag alltid gillat Daniel och jag tycker att detta oväntade drag känns spännande.
 
----
 
En annan nyhet sett till Rögles ledarstaber som inte är ute är att Fredrik Smeds ska assistera Mikael Gath i J20. Smeds och Gath lirade tillsammans i Lejonet 11/12 och ifjol avslutade Fredrik, som spelat juniorhockey i Rögle, sin spelarkarriär i Pantern.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.