Blogg listad på Bloggtoppen.se

Uppgifter - Donati har fått kontraktsförslag av Rögle

Lika säkert "silly season-tecken" som Andreas Lilja till Rögle varit, minst lika säkert tecken är det när tvillingarna Donatis namn dyker upp. Det har surrats och frågan är, är det dags för dem att ta steget till Sverige nu?
 
Jag har frågat dem personligen men de säger att "de inte har hört något". Deras agent har jag försökt nå idag utan att lyckas. Nu kommer ryktet från Norge istället. Enligt Aftenposten så har Donati-bröderna fått ett kontraktsförslag från Rögle. Vålrengen hoppas givetvis på att få behålla sitt radarpar.
 
- Vi önskar att få behålla dem men det är en ekonomisk fråga, säger VIF-direktör Jan Tore Kjær till tidningen.
 
Tyler och Justin har fullkomligt vräkt in poäng för Vålrengen. Denna säsong har duon tillsammans sprutat in 129 poäng i grundserien och fyllt på med ytterliggare 43 poäng i slutspelet.
 
När Roger Hansson var sportchef så vet jag att Rögle hade tvillingarna på kroken men att det rann ut i sanden. Nu är frågan, stämmer de norska uppgifterna och lyckas Rögle landa de båda säkra sillytecknen inför samma säsong? Lilja är ju klar och minst lika spännande vore det att få se tvillingarna Donati i svensk hockey. En del Röglefans har tjatat efter dem sedan Abbotts lämnade.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.