Blogg listad på Bloggtoppen.se

Gustafsson på väg tillbaka till Djurgården?

En spelare som letar ny klubb är en gammal Röglebekanting i form av Carl Gustafsson. Efter en säsong i Rögle och två i Troja-Ljungby så riktar han nu blickarna hemåt igen. Enligt bra källa så finns det flera allsvenska klubbar som visat sitt intresse. Almtuna och Södertälje har båda varit i kontakt med honom men ska i nuläget inte vara nära. Ett av två huvudspår just nu sägs vara den klubb han tillhörde 2005-2010, Djurgården, samt en annan klubb i närheten. 
 
När jag ställer frågan till honom själv så stärker det mina uppgifter.
 
- Södertälje och Almtuna har jag varit i kontakt med men just nu är det något annat som ligger närmast, säger Carl Gustafsson som inte vill lämna några ytterliggare kommentarer.
 
Jag tycker att han gjorde det väldigt bra i Rögle med tanke på att han missade försäsongen sedan han slet av hälsenan under barmarksträningen. Det räckte inte till en förlängning i Rögle utan han drog vidare till Ljungby där han gjorde det bra  första säsongen. Nu denna säsong så gick det trögare och nu är han ute efter en nytändning i hemtrakterna.
 
Djurgården är ett av två just nu, det andra kan vara Västerås. Det ryktas ju även om att hans Trojakamrat Mikael Ahlén ska hem till Djurgården. Kan alltså bli båda två?
 
----
 
Bofors blev av med Joel Gistedt men redan idag har man hittat ersättaren. En 27-årig kanadensare med meriter från NHL-spel med Toronto Maple Leafs, Justin Pogge. Närmast kommer han från den italienska ligan och Ritten där han hade en snygg räddningsprocent på 92,5%.
 
Kontraktet gäller för kommande säsong.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.