Blogg listad på Bloggtoppen.se

Rögle "lånar" tillbaka Törnkvist imorgon

Rögle har inte släppt något lag inför Linköpingsmatchen på lördagen men klart är att man "lånar" tillbaka Tobias Törnkvist från Karlskrona. Det viskades om det men varken Rögle eller HD har gått ut med det. Det var Karlskronas hemsida som avslöjade det och "Tobbe" själv har bekräftat för mig nu ikväll.
 
- Ska bli roligt att spela med Röglemärket på bröstet igen. Det känns bra, speciellt att träffa gubbarna igen, säger "TT" till gronvitasumo.se.
 
Törnkvist har spelat 10 matcher för den allsvenska jumbon och har noterats för två assist. Han berättar att han trivs bra i Karlskrona:
 
- Jo, jag trivs bra i Karlskrona, har bra boende och får spela mycket. Gänget är grymt skönt. Fansen är också grymma i Karlskrona.
 
Vilka Tobias skulle spela med imorgon visste han inte men klart är att han kommer återvända till Karlskrona direkt efter matchen för att vara redo för Västerås på söndag. Om detta betyder att man låter både Zaar och Spelling stanna och spela med J20 i helgen återstår att se.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.