Blogg listad på Bloggtoppen.se

Hänger Alcén med ikväll?

Mora har redan en av de allra största i sitt lag i form av Anze Kopitar. Idag gör deras senaste klipp entré, Bobby Ryan.  
 
Det intressanta är att Mora återigen lyckas knyta till sig en av de allra bästa. Bobby Ryan är en riktig målmaskin som de senaste fyra säsongerna gjort över 30 mål/säsong. I VM senast så gjorde han fem mål på åtta matcher så självklart är förväntningarna skyhöga.
 
- Han är en av världens bästa powerplayspelare liksom Anze Kopitar så har man den kvalitén i laget så måste vi börja producera i powerplay. Vi har skapat mycket chanser innan men det är både lite otur och lite orutin som påverkat att vi inte gjort så mycket mål i powerplay, säger Moras tränare Patric Wener på Moras hemsida.
 
I kväll väntar Tingsryd på hemmaplan och Bobby Ryan kommer att göra entré brevid Alcén och Kopitar.
 
----
 
På slutet har det varit en hel del incidenter. Armbågstacklingar, slagsmål och annat som satt disciplinnämnden i arbete. I nästa ärende heter nog huvudpersonen, Patrik Hersley. Eller vad säger ni efter gårdagens riktigt fula attack på Fredrik Höggren?
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.