Blogg listad på Bloggtoppen.se

Johan Backlund öppen för Sverige igen


En bra målvakt som fortfarande finns på marknaden är, Johan Backlund. Det finns ett par klubbar i Sverige som ska ha in en målvakt och därför känns Backlund som ett bra alternativ.
Jag ringde och lyssnade lite på vad han hade i tankarna.

- Jag har inget direkt konkret att ta ställning till. Vi får se var jag hamnar. Nordamerika känns väl avlägset men jag är öppen för allt just nu. Så någonstans i Europa lär det bli, säger Johan Backlund till gronvitasumo.se.

Det finns ju ett par platser i Elitserien lediga men enligt Johan så har han inte hört något.
- Jag har inte snackat med min agent på en vecka men inget jag vet. 

Är Sverige något alternativ om det skulle dyka upp eller vill du fortsätta utomlands? 
- Jo, det hade absolut varit intressant. Jag har ingen panik men visst vill man ha klart med en klubb så fort som möjligt.

Sedan han lämnade Timrå 2009 så har det blivit spel i AHL och även en match med Flyers i NHL. Den gånga säsongen avslutades i Finland som utlånad och där gick det bra.
- Med tanke på förutsättningarna, att jag inte hade spelat på väldigt länge när jag kom dit så tyckte jag att det gick hyfsat. Första matchen gick väl så där men därefter gick det bättre och bättre.

Vi snackade även lite allmänt om målvaktslösningarna i Sverige och när vi kom till Gerber och Rögle så sa hyllade han den värvningen.
- Där hittade Rögle en riktigt bra lösning. Han är riktigt bra och kommer hjälpa laget.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.